Haberler

Kozluk Eğitim Çalıştayı"

Batman'ın Kozluk ilçesinde "Kozluk Eğitim Çalıştayı" yapıldı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde "Kozluk Eğitim Çalıştayı" yapıldı.

Kozluk Hürriyet Ortaokulu'nda düzenlenen ve 50 eğitimcinin bir araya geldiği eğitim çalıştayına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak'ta katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Toprak, yaptığı açıklamada, 3 gün süren çalıştaya Batman'dan alanında başarılı eğitimciler ve Kozluk'ta uzun yıllar görev yapmış farklı branşlarda ücretli, kadrolu öğretmenlerin katıldığını belirtti.

Kozluk'ta eğitim kalitesini artırmak adına yapılan çalıştay kapsamında alanında başarılı eğitimcilerin katıldığını söyleyen Toprak, çalıştayda okul türüne göre akademik başarı, okul müdürlerinin okul başarısına etkisi ve okullarda ahlak eğitimiyle ilgili konular hakkında değerlendirme yapıldığını kaydetti.

Hürriyet Ortaokulu Müdürü Adem Yorulmaz'da bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri çalıştayı daha geniş kapsamlı ve uzun süreli gerçekleştirdiklerini ve bu tür çalıştayları yıl içerisinde de tekrarlamayı düşündüklerini ifade etti.

Çalıştayda tartışılan konulardan ve alınan kararlardan memnuniyetlerini dile getiren öğretmenler, çalıştayın Kozluk'ta eğitim öğretime yeni bir heyecan getirdiğini söyleyerek bu tür çalıştayların daha sık yapılmasını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Toprak Hürriyet Batman Kozluk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title