Haberler

Kozlu Belediyespor, Çayırova Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren Kozlu Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Çayırovaspor antrenmanını Zonguldak Kemal Köksal Stadında gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele veren Kozlu Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Çayırovaspor antrenmanını Zonguldak Kemal Köksal Stadında gerçekleştirdi.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Çayırovaspor maçı hakkında değerlendirmede bulunan Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk, "Sıfırdan bir takım yaptık desek yeridir. Kozluspor'u tekrar ayakta tutmak adına gençlerden kurulu bir ekip kurduk. Bunda da bir nevi başarı olduğumuzu zannediyoruz. Kısa zamanada çok işler başardık. Uyum olarak, takım oyunu olarak olsun bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha yolun başındayız. 3 maçta 5 puan almak bizim için tabiki çok mutluluk verici bir olay ama 9 puan almamız içten değildi. Daha oynanmamış 10 tane müsabakamız var. İnşallah böyle herşey güzel gider. Ama erken konuşmanın da çok faydasını göreceğimizi zannetmiyorum. Bu hafta sonu Çayırova müsabakasına çıkacağız. Onu da lehimize çevirmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Gençlere güveniyoruz. Takımın şuanda özgüveni yerinde. Moral ve motivasyon olarak çok iyiz. Futbolcunun iyi bir tesis, iyi bir imkanlı çalışma ortamları var. Ama maddiyat olarak sıkıntımız var. Ama saolsun Ali Bektaş Başkanımız bize gerekli desteği veriyor. Bu takımı ayakta tutmak için o ve yönetim kurulu arkadaşları büyük uğraş veriyor. Bizde iyi bir şekilde işimize sarılmaya çalışıyoruz. İnşallah da başarılı oluyoruzdur. Kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız. Hem onlar için iyi bir fırsat hem de bizim için iyi bir fırsat bu. İnşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.

Ayrıca Öztürk, geçen hafta oynanan Kilimli Belediyespor maçında kırmızı kart gören Gökhan Dereli ve Mehmet Ali'nin birer maç ceza aldıklarını belirtti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kozlu Belediyespor Ali Bektaş Zonguldak Çayırova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title