Haberler

Kozlu Belediye Meclisi Önemli Kararlar Aldı

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında imar komisyonu kararları olmak üzere çok sayıda gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında imar komisyonu kararları olmak üzere çok sayıda gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin görüşülmesinin ardından Kozlu Otobüs terminali giriş çıkış ücretlerinin belirlenmesi talebi ile ilgili bütçe komisyonu kararı görüşüldü. Komisyonun çalışmalı tamamlayamaması nedeniyle bir sonraki meclise ertelendi.

2013 yılı kesin hesapları ile ilgili bütçe komisyonu kararı görüşülerek oylandı. Komisyon kararı kabul edildi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na yer tahsisi ile ilgili bütçe komisyonu kararı görüşüldü. Yer tahsisi bedelsiz olarak kabul edildi.

Kozlu Deresi çevresinde yapılacak olan park alanı, gezi yolu ve sosyal donatı alanlarının plana işlenmesi ile ilgili imar komisyonu kararı da oy çokluğu ile kabul edildi. Ilıksu ve Değirmenağzı tesisleri ile ilgili 11 Haziran 2012 tarih ve 70 sayılı kararın iptali ile tesis gelirlerinin tekrar belediyece tahsil edilmesi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Kentsel dönüşüm ile ilgili 3 Ekim 2011 tarih ve 83sayılı meclis kararının iptali ile ıslah imar planı yapılması ile ilgili imar komisyonu kararı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Revizyon imar planları ile ilgili imar komisyonu kararı da görüşülerek oy çokluğu ile karara bağlandı.

21 maddelik meclis gündemin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Şahin, "Biz bu çalışmaları yaparken halkın yararına olan, vatandaşın işinin görüşülmesi için çabalıyoruz" diye konuştu. CHP'li Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci ise gündem maddelerinin büyük çoğunluğunu kabul etmeyerek olumsuz görüş bildirdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ertan şahin kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title