Haberler

Kozan'da Zafer ve Teşekkür Coşkusu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’nin kazandığı ilçelerde düzenlediği teşekkür konserlerinin sondan bir önceki durağı Kozan oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'nin kazandığı ilçelerde düzenlediği teşekkür konserlerinin sondan bir önceki durağı Kozan oldu. Ahmet Şafak ve Kadir Somer'in birbirinden güzel şarkılarla Kozanlıları coşturduğu etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, Büyükşehir ve Kozan belediye meclis üyeleriyle, binlerce Kozanlı katıldı.

Etkinlikte konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan'da çeşitli vesilelerle her bulunuşunda çok mutlu olduğunu söyledi. Sözlü, "30 Mart 2014 tarihine kadar zorlu, uzun, meşakkatli bir siyasi mücadeleyi sizlerin desteğiyle verdik. Kozan'da büyük varlık gösterdiniz, çok emek verdiniz, heyecan duydunuz, ter akıttınız. Hem Kozan'da hem Büyükşehir'de iki belediye başkanı seçtiniz. Önce Cenab-ı Allah'ın nasibi, sonra da sizlerin teveccühüyle bu sıfatları üstlendik. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Biz 30 Mart seçimleri münasebetiyle makamların, koltukların sevdalısı olarak yola çıkmadık. İnandığımız milletimize, siz değerli hemşehrilerimize, yaşadığımız, büyüdüğümüz şehirlere hizmet etmek gayesiyle bu yola çıktık. Önce Cenab-ı Allah'a, sonra sizlere emanet ettik kendimizi. Allah razı olsun ki bizleri mahcup etmediniz, samimiyetimize inandınız. Biz de Allah'ın izniyle, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bu inanmışlığa layık olmanın mücadelesini vereceğiz" dedi.

MUSA ÖZTÜRK KOZAN'DA YALNIZ DEĞİLDİR

Kozanlıların ilçelerine ve Adana'ya birer başkan seçtiğini belirten Hüseyin Sözlü şöyle devam etti:

"Milletvekilliği yapmış, Türkiye adına içeride ve dışarıda bir çok sorumlulukları üstlenmiş değerli insan Musa Öztürk sadece Kozan Belediye Başkanı değil, aynı zamanda Kozan'da Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Samimiyetimiz, muhabbetimiz hizmet üzerinedir değerli hemşehrilerim. İlçe belediyelerimizin durumunun iyi olmadığını biliyoruz. Bazı gelirleri azalmakla birlikte, hesapsız harcamalarla birlikte büyük borç altındadırlar ama biraz önce Musa Ağabey paçaları sıvadığını, hizmete soyunduğunu söyledi. İşte tam da paçaların sıvanıp, hizmete soyunulan yerde Musa Ağabey yalnız değildir. Arkasında bir kardeşiniz, Büyükşehir Belediye Başkanınız var. Bundan sonra Kozanlıların bize nerede ihtiyacı varsa, bizi nerede istiyorlarsa şeref namus sözü veriyoruz yanınızdayız."

İHANET ŞEBEKESİNE VE İŞBİRLİKÇİLERİNE MESAJ VERDİNİZ

30 Mart'ta Kürdistan'ın sınırlarının çizileceğine dair anlam yükleyenlere de Kozanlıların sağlam bir mesaj verdiğini kaydeden Hüseyin Sözlü, "30 Mart seçimlerine farklı anlamlar yüklendiğini de çeşitli defalar ifade ettim. Musa Öztürk de ifade etti. 30 Mart'ta Kürdistan'ın sınırlarını çizmekten bahseden hadsizler vardı. 30 Mart'ta bizi kendilerine rakip olarak görüp, bizden rahatsız olanlar, 30 Mart'ta Kürdistan'ın sınırını çizeceklerini söyleyenlerden rahatsız olmamışlardır. Aksine onlarla işbirliğine gitmişlerdir. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde onlardan alacakları desteğin hesabını yaparak, milletimizin birliğini, devletimizin bütünlüğünü, vatan coğrafyamızın bölünmezliğini peşkeş çekme noktasına getirmişlerdir. Siz Milliyetçi Hareket Partisi'nin adaylarını seçerek ihanet şebekesine ve onların işbirlikçilerine çok önemli bir mesaj verdiniz. Karşılarına kale gibi Milliyetçi Hareket ve onun lideri Dr. Devlet Bahçeli'yi diktiniz. MHP'ye oy vererek; vatan coğrafyasının bütünlüğünün, ülkenin bölünmezliğinin, milletin birliğinin garantisi olan Milliyetçi Hareket'e can, kan, güç verdiniz" diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Hizmet için yola çıktıklarını anlatan Hüseyin Sözlü konuşmasını şöyle sürdürdü: "Allah izin verirse köylerimizde de, şehirlerimizde de hizmetin en kalitelisini hayata geçireceğiz. Hizmeti siyasi vaatten öte, inandığımız aziz milletimize, Müslüman Türk Milletinin siz değerli evlatlarına yararlı olmak için bir dava meselesi olarak görüyoruz. Bu bir aşk, inançtır değerli hemşehrilerim. Allah'ın izniyle bu milletin temel değerlerine de biz sahip çıkacağız, yaşatacağız, yücelteceğiz. İnşallah Kozan Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi el ele verecek. Kozan'da neye ihtiyacınız varsa, gücümüz neye yetiyorsa yerine getireceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız. 5 yılı verimli bir şekilde değerlendireceğiz."

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de konser organizasyonunu düzenleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti. Öztürk, "Seçimlerde büyük bir performans gösterdiniz, hepinizden Allah razı olsun. Biz de size layık olmak için paçaları sıvadık haberiniz olsun. Teveccühünüze layık olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Musa Öztürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title