Haberler

Kozan'da Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Kozan Belediyesi tarafından ilçenin bazı yerlerinde yapımına başlanan yağmur suyu tahliye hattı döşeme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Belediye Balkanı Kazım Özgan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi, Biçer ve Teknisyen sokaklarla Şıh Efendi Bulvarı ve Andıl Caddesi'ndeki farklı noktalarda biriken yağmur sularının tahliyesini sağlamak amacıyla yağmu suyu tahlye hattı çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Yaklaşık 700 metrelik bölümü bitirilen çalışmanın tamamlanmasıyla bölgede biriken yağmur suyunun tahliyesinde yaşanan sıkıntının ortadan kalkacağını ifade eden Özgan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kozan Belediyesi olarak altyapı ve yol yapım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şantiye ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Kozan halkımızın daha modern bir şehirde yaşamasına imkan sağlamak amacıyla parke döşeme ve asfaltlama çalışmalarımızı da sürdürüyoruz." - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Kazım Özgan Kozan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title