Haberler

Koza Altıncılık: Eski İzinler İptal Edildi

Danıştay 8'inci Dairesi'nin, İzmir 3'üncü İdare Mahkemesi'nin Bergama Ovacık'taki Altın Madeni Tarafından Kullanılan Orman Arazileri Üzerindeki İzinleri İptal Eden Kararını Onaylarken, Madeni İşleten Koza Altıncılık İptal Edilen İzinlerin Eski Döneme Ait Olduğunu Açıkladı.

Danıştay 8`inci Dairesi`nin, İzmir 3`üncü İdare Mahkemesi`nin Bergama Ovacık`taki altın madeni tarafından kullanılan orman arazileri üzerindeki izinleri iptal eden kararını onaylarken, madeni işleten Koza Altıncılık iptal edilen izinlerin eski döneme ait olduğunu açıkladı.

Koza Altıncılık Basın Danışmanı Hayri Öğüt, ``Bakanlar Kurulu`nun gizli prensip kararının iptal edilmesiyle bu izinler de iptal edilmişti. Yeni dönemde alınan GSM (gayri sıhhi müessese) izniyle birlikte bu izinler yeniden alındı. Şu an maden bu yeni izinler ile faaliyetini sürdürüyor. Dolayısıyla çalışmamazı engelleyen bir durum sözkonusu değil`` şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title