Haberler

Koyunoğlu Derneğinden Başkan Polat'ta Ziyaret

Akçadağ Velioğlu Aşireti Koyunoğlu Dernek Başkanı Arif Koyun ve Yönetim Kurulu üyelerinden Yeşilyurt ilçe Belediye Başkan Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Başkan Polat, "Hemşeri dernekleri artması lazım bu etnik ayrımcılık olarak değil, bilakis o hemşehri grubuna ait olan kişilerin bir birleriyle sosyal kültürel olarak yardımlaşma ve dayanışmasını artırmak için kurulur. Yoksa her türlü ırkçılığı reddediyoruz. Hele hele daha etnik, daha aşiret bazlı ayrımcılık anlamında değerlendirmiyoruz" dedi.

Hemşeri dernekleri hem desteklenmeli, hem de imkanlar ölçüsünde yardımcı olunmalı diyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, örgütlü toplumlar daha rahat, daha hızlı, daha düzgün hareket edebilirler. Bu yönüyle de çok memnun oldum böyle bir dernekleşme faaliyetinde olmanızdan bu söylediğiniz semtlerde gerek veli oğlu aşireti gerek Akçadağ'ın diğer yerlerinin yüzde 90 ı Malatya'da Yeşilyurt bölgesinde oturmaktadır. Çok az kısmı Battalgazi ilçemizde oturmaktadır. Genel olarak hemşehrilerimizin Yeşilyurt'ta çok ciddi bir nüfus etkinliği var, bu birlikteliğiniz gerçekten çok güzel, özellikle takdir ediyorum. İnşallah ortak faaliyetler konusunda açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dernek Başkanımız Arif Koyun değerli bir kardeşimiz kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Koyunoğlu Akçadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title