Haberler

Koyulhisar Müftüsü Taşyapan, Kayseri Müftü Yardımcılığı Görevine Atandı

Koyulhisar Müftüsü Mahmut Taşyapan, Kayseri müftü yardımcılığı görevine atandı.

Koyulhisar Müftüsü Mahmut Taşyapan, Kayseri müftü yardımcılığı görevine atandı.

İlçede yaklaşık 4 yıldır görev yapan müftü Taşyapan için Koyulhisar Kaymakamlığı ve Koyulhisar Belediyesi'nce veda programı düzenlendi.

Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, programda yaptığı konuşmada, Taşyapan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bizler istesek de istemesek de bir şekilde ayrılıklar olacaktır. Koyulhisar'ın çok güzel bir birlik ve beraberliği var. Müftümüzün de her kesimle bir diyaloğu bir birlikteliği vardı. Gönlümüz ilçemizden ayrılan memurlarımızın daha üst bir göreve gitmesinden yanadır" dedi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ise Taşyapan'ın ilçede görev yaptığı 4 yıl içerisinde herkesle çok iyi ilişkilerde bulunarak, çok iyi intibalar bıraktığını söyledi.

Müftü Mahmut Taşyapan da, ilçede görev yaptığı süre içerisinde insanların acılarını paylaşmak ve mutlu günlerinde mutluluklarını artırmak için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi.

Taşyapan, "26 yıllık memuriyet hayatımda bir çok yerde görev yaptım. Ama Koyulhisar'ın gönlümde, kalbimde ayrı bir yeri olacaktır. İlçemizde her işe birlikte el atarak gücümüz yettiği kadar başarmaya çalıştık. Koyulhisarlılar Kayseri'de bir kapılarının olduğu asla unutmasınlar" dedi.

Müftü Taşyapan'a, Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ve müftülük personelince çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Koyulhisar İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Harun Karahan ile çok sayıda davetli katıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Koyulhisar İlhan Eren Kayseri Müftü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title