Haberler

Koyulhisar'da Çevre Düzenlemesi ve Yol Genişletme Çalışmaları

Koyulhisar ilçesinde Hükümet Konağı önünde çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışması başlatıldı.

Koyulhisar ilçesinde Hükümet Konağı önünde çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışması başlatıldı.

Eski binası yıkılarak yeniden yapılan Koyulhisar Hükümet Konağı önünde belediye ekipleri de çevre düzenleme ve yol genişletme çalışması başlattı.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, bölgede devam eden çalışmaları inceledi. Hükümet Konağı inşaatındaki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Eren, "Biz de belediye olarak bölgede bir takım çalışmalar yapıyoruz. Yolun ortasında bulunan refüjü ve sağ tarafta bulunan kaldırımın bir bölümünü kaldırdık. Yoldaki daralma nedeniyle burada zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları meydana geliyordu. Şimdi buraya çok daha güzel bir kavşak yapacağız" dedi.

Koyulhisar Hükümet Konağı inşaatının tamamlanmasıyla tören alanında da bir takım çalışmalar yapacaklarını belirten Eren, "İlçemizin daha modern görünüme kavuşması için bir takım çalışmalar yapıyoruz. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte biz de buradaki çalışmalarımızı bitirerek burasını güzel bir görünüme kavuşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title