Haberler

Koyulhisar Belediye Başkanı Eren 2011 Yılını Değerlendirdi

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 2011 yılının Koyulhisar için verimli bir yıl olduğunu söyledi.2011 yılı belediye faaliyetlerini değerlendiren Eren, yıl içerisinde kurumsal olarak güzel işlere imza attıklarını ifade etti.2011 yılının en büyük projesinin Koyulhisar Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisleri olduğunu belirten Eren, şunları kaydetti."İlçemize kazandırdığımız Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisleri, vadimizde eşi benzeri bulunmayan çok amaçlı bir salondur.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 2011 yılının Koyulhisar için verimli bir yıl olduğunu söyledi.

2011 yılı belediye faaliyetlerini değerlendiren Eren, yıl içerisinde kurumsal olarak güzel işlere imza attıklarını ifade etti. 2011 yılının en büyük projesinin Koyulhisar Belediyesi Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisleri olduğunu belirten Eren, şunları kaydetti:

"İlçemize kazandırdığımız Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisleri, vadimizde eşi benzeri bulunmayan çok amaçlı bir salondur. Bu tesisi ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Diğer taraftan arsasını belediyemizin karşılamış olduğu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) ilçemize yaptığı 124 konutu, ticaret merkezi, cami ve şadırvanı inşaatı tamamlanmış olup geçici kabulünün yapılması beklenmektedir. Bu sayede ilçemizdeki konut ihtiyacı büyük oranda karşılanmış olacaktır.

İlçemizin en önemli turizm merkezi olan Eğriçimen Yaylamıza da yıl içerisinde birçok hizmet götürdük. Yaylaya 100 metrekare büyüklüğünde tamamen doğal kütük ev yaptık. Kütük ev, yaylamıza gelen yerli ve yabancı turistlerimizin çay bahçesi olarak kullanmaları maksadıyla inşa edilmiştir. Hayırseverlerimizin destekleri ile yaylamıza çeşmeler ve cami şadırvanı yaptık. Geçtiğimiz yıl yaptığımız ve bölgenin en büyük aile parkı olan Şehitler Parkımızda bir takım iyileştirme çalışmaları yaptık. İlçemizin yeni mahallesi olan Yukarıkale Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallemizde ve okul önlerinde kilit parke çalışması yaptık. Araç filomuzu yeni çöp kamyonu, cenaze taşıma aracı, hizmet vagonu, silindir ve traktör gibi araçlar takviye ederek güçlendirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının katkıları ile Şeyhler Mahallesi Üç Yol Mevkisine 7 bin 500 kişilik arıtma tesisi yaptık. Otopark düzenlemesi ve her mahallemize fırın yaptık. Yeni içme suyu hattı ve kanalizasyon hattı yaptık. İhtiyaç duyulan bölgelere sulama kanalı yaptık ve mevcutların onarım çalışmasını yaptık."

Koyulhisar'da bir çok yeniliğe imza attıklarını belirten Belediye Başkanı İlhan Eren, 2012 yılında hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

2012 yılının ülkeye, Sivas'a ve Koyulhisar'a hayırlı olmasını dileyen Eren,

"Biz hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Koyulhisar'ı Kelkit Vadisi'nin parlayan bir yıldızı haline getirdik ve inşallah getirmeye devam edeceğiz. Hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan başta personelime ve diğer yetkililerimize teşekkür ediyorum. Yeni yılın tüm insanlığımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title