Haberler

Koyulhisar'a Kültür Merkezi Yapılıyor

Koyulhisar Belediyesi, İlçeye Kültür Merkezi Yapıyor

Koyulhisar Belediyesi, ilçeye kültür merkezi yapıyor.

Belediye Başkanı İlhan Eren, yaptığı açıklamada, Koyulhisar İlçe Hastanesi'ne yakın bir alana inşa edilecek olan kültür merkezinin yapım çalışmalarına başlanıldığını belirtti.

Zemin düzenleme çalışmalarını inceleyen Eren, kültür merkezi içerisinde çok amaçlı salonlar bulunacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

'Koyulhisar-Mesudiye karayolunun Koyulhisar İlçe Hastanesi ve TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede 2 bin metre karelik bir alan üzerine 680 metre karesi kapalı alan olmak üzere kültür merkezi inşa edeceğiz. Kültür merkezinde ilçemizde büyük eksikliğini duyduğumuz konferans salonu, düğün sarayı, toplantı salonu gibi bölümler bulunacak. Burayı bir sosyal tesis olarak inşa etmeyi düşünüyoruz. Çevre düzenlemesi ve otoparkı ile ilçemize yakışır bir kültür merkezi yapmayı planlıyoruz. İlçemizin gelişip güzelleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.'

Eren, Kültür Merkezi'nin temelini hava şartlarının müsait olduğu bir zamanda atmayı planladıklarını belirterek, yapılacak olan çalışmanın Koyulhisar'a hayırlı olmasını diledi.

(SRH-EMN-VED) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title