Haberler

Köylülerden Kavşak Eylemi

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi Yakınlarında Bulunan Türkmen Kahvesi Mevkiinde Sık Sık Kazaların Yaşandığını Belirten Köylüler Bölgeye Döner Kavşak Yapılmasını İstiyor. Sorunun Çözülmesi İçin Yol Üzerine Pankart Asan Köylülere AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk Soruna Çözüm Sözü Verdi.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesi yakınlarında bulunan Türkmen Kahvesi mevkiinde sık sık kazaların yaşandığını belirten köylüler bölgeye döner kavşak yapılmasını istiyor. Sorunun çözülmesi için yol üzerine pankart asan köylülere AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk soruna çözüm sözü verdi.

Türkmen Kahveleri mevkiinde üç köyün yol ayrımının bulunduğu bölgeye döner kavşak yapılması için pankart asan köylülere bugün AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ziyaret etti. Yol üzerinde döner kavşak olmaması nedeniyle bugüne kadar ölümlü ve yaralamalı bir çok kazanın yaşandığını kaydeden Köylüler, bölgeye döner kavşak yapılması halinde sorunun çözüleceğini inandıklarını söylediler.

Yol üzerinde incelemelerde bulunan Ahmet Ertük, döner kavşağın istendiği mevkiinde daha önceden proje çizildiğini ve bu nedenle köylülerin sorunlarının daha önceden kendilerine iletmeleri durumunda sorunu daha kolay çözebileceklerini söyledi. Soruna bir çare bulacaklarını kaydeden Ertürk, "Virajlı bir yerde olan köy girişinin döner kavşak için dar ve müsait olmaması nedeniyle sıkıntı yaşanabilecektir. Proje aşamasındayken bu durumun bizlere bildirilmesi gerekiyordu. Asfaltlama çalışmalarının bitme aşamasında olmasından dolayı büyük sıkıntı yaşanacak. Ancak mutlaka çözüm bulacağız. Üç köyümüzün bu sorunu, bizim sorunumuzdur. Burada başka can kayıplarının olmasını istemiyoruz. Bu nedenle soruna bir an önce çözüm bulmaya çalışacağız" dedi.

(AS-İK-YK)

29.04.2007 14:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title