Haberler

Köylüler Kaymakam Madenoğlu'ndan Yardım Bekliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı ve Toyfanlı köylerinde yolların aşırı derece de bozulması köylüleri çileden çıkardı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı ve Toyfanlı köylerinde yolların aşırı derece de bozulması köylüleri çileden çıkardı.

Ormanlı köyünde uzun süredir bakımı yapılmayan yollar aşırı yağmurun yağmasıyla birlikte daha da bozuldu. Aynı durumdan şikayet eden Toyfanlı köyü sakinleri de köy yollarının yapılmasını istedi. Gazetecilere şikayetlerini bildiren Ormanlı ve Toyfanlı köyü sakinleri, "Bizim sorunlarımız hiç bitmeyecek, hizmet almak ya da hizmet sunmak bu kadar zor olmamalı. Kaymakamımız Nazım Madenoğlu'na buradan sesleniyoruz. Kendisini sürekli ilçe merkezinde mahallelerde toplantı yaparken görüyoruz. Mahallelerle ilgilenen bir belediye başkanı var ama köylerle ilgilenecek bizim belediye başkanımız yok. Sayın kaymakamımızdan mahallelerden ziyade köylere ağırlık vermesini istiyoruz. Biz zor durumdayız. Güneşli havada toz duman, yağışlı havada dere olmuş yollarımız ve çocuk mezarı gibi çukur var. Ulaşılması güç olan bir yer değil burası, yeter artık, hangi çağda yaşıyoruz. Birileri bu sorunu ele almalı, yardım ve destek bekliyoruz" dedi.

Konuya ilgin görüştüğümüz Kdz. Ereğli Özel İdare yetkilileri ise Ormanlı ve Toyfanlı Köyü'nün yollarının tadilatının Kurban Bayramından sonra yapılacağını ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zonguldak Ormanlı Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title