Haberler

Kocaeli Belediyesi, "Köye Dönüş" Projesiyle Eve Dönmek İsteyenleri Memleketine Gönderiyor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli'ye göç ederek maddi ve manevi anlamda yıpranan, memleketlerine geri dönmek isteyen ailelere "Köye Dönüş" projesiyle yardım ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli'ne göç ederek maddi ve manevi anlamda yıpranan, memleketlerine geri dönmek isteyen ailelere "Köye Dönüş" projesiyle yardım ediyor. Belediye ailelere nakliye yardımında ve maddi yardımda bulunuyor.

TEMMUZ'DA 20 AİLEYE NAKLİYE YARDIMI YAPILDI

Gölcük Yeni Mahalle'de oturan Kaya ailesi de, Büyükşehir Belediyesinin nakliye yardımıyla Şanlıurfa'ya geri döndü. Kocaeli genelindeki 20 aileye, Temmuz ayı içerisinde nakliye yardımı yapılırken, 20 aileye de nakliye yardımı yapılacak.

KAYA AİLESİNİN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

Gölcük Yeni mahalle'de oturan Serkan Kaya ve eşi Rojda Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne başvurarak Şanlıurfa'ya taşınmak istediklerini belirtti. Yapılan incelemeler sonrasında yardıma muhtaç aileye, nakliye yardımı yapılabileceğine karar verildi. Gerçekleşen nakliye yardımıyla aile Şanlıurfa'ya taşındı.

PROJE 2005 YILINDAN BERİ FAALİYETTE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük umutlarla Kocaeli 'ye taşınan ancak kültürel ve maddi acıdan umduğunu bulamayarak, memleketine dönmek isteyen ailelere yardımda bulunuyor. 2005 yılında başlatılan projeyle mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin, köye dönüşlerinde nakliye yardımında bulunuyor. Birçok ihtiyaç sahibi aile için, maddi acıdan ağır gelen nakliye işleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Sevda Gülten Aras:

Kirada oturuyorum yeni evliyim bir çocuğum var. Geçen sene dogalgazimi açamadım bu sene küçük bebeğim var yine açamayacam maddi sıkıntılarım var bu sebepten memleketime ailemin yanına taşınmak istiyorum bana nakliye taşıma yardımında bulunur musunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title