Haberler

Köyde Sinema Keyfi

Ardahan merkeze bağlı Gürçayır köyünde açık havada yapılan "Entel Köy, Efe Köye Karşı" filminin gösterimi büyük ilgi gördü.

Sinema gösterimini gerçekleştiren sinemacı Güven Çelik, çocukluktan bu yana köyünde bir sinema hayalinin olduğunu belirterek, bugün bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ardahan'da sinemanın olmadığını, ancak kendi imkanlarıyla Ardahan merkeze 3 kilometre mesafedeki köyüne üç günlük bir sinema keyfi yaşatmak için geldiğini ifade eden Çelik, "Ardahan'da çocukken bir sinema vardı. O sinemanın gerçekten yaşama amacıyla böyle bir olaya girdim. Bugün burada hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çok mutluyum. Açık havada sinema keyfi yaşatmak güzel bir duygu ve kendi köyümdeki vatandaşlar da mutlulukla izliyorlar" diye konuştu.

Dilek Bay adlı vatandaş, köylerinde ilk kez böyle bir etnikliğin yapıldığını belirterek, "Köylümüz olan sinemacı Güven Çelik'e teşekkür ediyoruz. Böyle köy meydanında film izlemek bize zevk verdi" dedi.

Köy sakinleri açık havada sinema izlemenin keyfini yaşadılar. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürçayır Ardahan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title