Haberler

Köyceğiz'de Noel Pazarı

Köyceğiz'de Noel pazarı

MUĞLA - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kurulan 6. Noel Pazarını ilçede yaşayan yerli ve yabancı çok sayıda kişi ziyaret etti.

Muğla Yabancılar Derneğince, Köyceğiz Belediyesinin katkılarıyla ilçe merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, ilçede faaliyet gösteren dernekler de stant açtı. 600 standın kurulduğu Pazarda kıyafet, içecek, yiyecek, el işi ürünler ile hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Tekne ile Köyceğiz gölünden Pazar alanına gelen Noel Baba ve Anne, Pazar yerindeki çocuklara çikolata dağıtarak fotoğraf çektirdi.

Noel Pazarı'nın bu yıl 6'ncısını düzenlediklerini aktaran Muğla Yabancılar Derneği Başkanı Halil Karanfiloğlu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın pazara çok büyük katkı sağladığını söyledi.

Karanfiloğlu; "Noel Pazarı çok coşkulu geçiyor. Noel Baba ve Annemiz, Pazar yerindeki çocuklara hediyeler dağıttı. Kurduğumuz Noel çadırında da fotoğraflar çekiliyor. Bugünkü rekor katım ile Türkiye'nin en büyük Noel pazarı olduğumuz tekrar ispat etmiş bulunmaktayız. Burada yaşayan yabancı vatandaşlarımız ile yerel halkımızın tüm ilçelerden katılımları ve 600 stantla Noel Karnavalı düzenledik" diye konuştu.

Karanfiloğlu, pazardan elde edilen gelirle Kadın Akademisi ve okul çocuklarına yardımda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Noel Anne kıyafeti ile Pazarda çikolata dağıtan ve çocuklarla fotoğraf çektiren Alberta Stockdale ise Köyceğiz'de yaşadığını ve etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanına teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title