Haberler

Köy Tanıtım Levhaları Gelecek Yıla Kaldı

Gümüşhane Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bayram Akçay, Köy Tanıtım Levhalarının Yenilenmesi İçin Bu Yıl Ödenek Ayrılmadığını, 2008 Yılı Programına Alınarak Değiştirileceklerini Söyledi.

Gümüşhane Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bayram Akçay, köy tanıtım levhalarının yenilenmesi için bu yıl ödenek ayrılmadığını, 2008 yılı programına alınarak değiştirileceklerini söyledi.

Köy tanıtım ve ilçe merkezlerine olan uzaklıkları gösterir tanıtım levhalarının okunamaz duruma gelmesi üzerine bir açıklama yapan Gümüşhane İl Özel İdare Genel Sekreteri Vekili Bayram Akçay, yaptığı açıklamada, levhaların yenilenmesi için 2007 yılına ödenek konulmadığını, 2008 yılı programına alınarak yenileneceğini söyledi.

Akçay açıklamasında ayrıca şunları söyledi: “KÖYDES projesi kapsamında bir çok köy yollarımızda çalışmalar yapıldı. Köylerin ilçe merkezlerine olan uzaklıkları yapılan bu çalışmalar sonrası da değişti. Bu nedenle 2008 yılı içerisinde levhalar yenilenecektir.Üzülerek bir konuyu da belirtirsek ne yazık ki bu tanıtım levhaları bazıları tarafından hedef tahtası olarak kullanılıyor. Levhaları tahrip edenlerin tespit edilmesi halinde gerekli yasal işlemler yapılacaktır.”

(OY-İRT-Y)

16.09.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title