Haberler

Köy Alevlere Teslim Oldu, Mahalleli Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Köy alevlere teslim oldu, mahalleli gözyaşlarına hakim olamadı

Tosya Kilkuyu Köyünde Yangında 3 Av 6 Ahır Yandı 1 Eşek Yanarak Telef Oldu

KASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 3 ev ve 6 Ahır kullanılamaz hale geldi. Yangında ahırda bulunan bir eşek yanarak telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Tosya ilçesine bağlı Kilkuyu köyünde Hüseyin Baloğlu'na ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, tüm evi kapladı. Diğer evlere de sıçrayan yangına Tosya Belediyesi İtfaiye ekipleri, Tosya Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazözler müdahale etti. Vatandaşlarında yardımıyla uzun uğraşlar sonunda kontrol altına alınan yangında Hüseyin Baloğlu'na, Mehmet Uysal'a ve Bilal Uysal'a ait evler ile altı ahır, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca yangında 5'i sivil vatandaş olmak üzere 3 itfaiye görevlisi de dumandan etkilenerek tedavi altına alındı. Yangın ile ilgili soğutma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tosya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title