Haberler

Kovancılar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesine bağlı bir köyde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1,5 kilogram esrar ele geçirilirken 2 şüpheli yakalandı.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı bir köyde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1,5 kilogram esrar ele geçirilirken 2 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma ile Kovancılar İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada ilçeye bağlı Köprüdere köyünde 2 adres tespit edildi.Bunun üzerine ekipler, adreslere operasyon düzenleyerek şüpheliler, O.O. ile O.T'yi yakaladı. Şüphelilerin ev ve bahçesinde yapılan aramada 1,5 kilogram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadesinin ardından uyuşturucu madde ticareti suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden O.O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, O.T. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kovancılar Elazığ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title