Haberler

'Kötülüklerinin' Nedenini Anlattı

Yaprak Dökümü Dizisinde Ferhunde'nin Annesini Oynayan Perihan Savaş, Dizideki Diyalogların Kendisini Çok Etkilediğini Söyleyerek Deniz Çakır'ın Oyunculuğunu da Övdü ve Ferhunde'nin 'Kötülüklerinin' Nedenini Anlattı...

YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİNDE FERHUNDE'NİN ANNESİNİ OYNAYAN PERİHAN SAVAŞ, DİZİDEKİ DİYALOGLARIN KENDİSİNİ ÇOK ETKİLEDİĞİNİ SÖYLEYEREK DENİZ ÇAKIR'IN OYUNCULUĞUNU DA ÖVDÜ VE FERHUNDE'NİN 'KÖTÜLÜKLERİNİN' NEDENİNİ ANLATTI...

Kanaltürk'te Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları 'Orada Neler Oluyor' programına konuk olan Perihan Savaş, diziye katılmadan önce de izlediğini ve ekran karşısında çok ağladını söyledi.

Yaprak Dökümü'nün 'Ben çok güzel bir Türk filmi izleyicisiyim. Kendi filmlerimi bile izlerken gözlerim doluyor' diye konuşan Perihan Savaş, Yaprak Dökümü'nün çok güzel bir dizi olduğunu belirterek 'Ülkemizde yaşayan her kesimden insanın kendisini bulabileceği bir dizi. Reşat Nuri Güntekin zaten çok güzel yazmış. Diyaloglar o kadar güzel yazılıyor ki onları söylerken veya duyduğunuz zaman zaten o duyguyu veriyorsunuz' dedi.

Ağlama sahnelerinde çoğunlukla teknik bir işlem yapılmadan ağladıklarını anlatan Perihan Savaş, 'Mesela Ferhunde ile bir diyaloğumuz vardı. Rüyasında aldırdığı çocuğu gördüğünü anlatırken tüylerim diken diken oldu. Deniz Çakır, gerçekten çok iyi bir oyuncu. Çok genç ve çok başarılı, çok da güzel oynuyor' diye konuştu.

Ferhunde neden böyle?

Perihan Savaş, Yaprak Dökümü izleyicilerinin zaman zaman hüzünlendiği ancak davranışları karşısında çok kızdığı bir karakter olan Ferhunde'nin ruh halini de yorumladı.

Daha önceki sezonda 2 bölüm dizide yer alan ve bu sezon yeniden dizinin kadrosuna dahil olan Perihan Savaş, 'Öyle bir gelin çok zor. Hakikaten Allah korusun. Aslında hikayede Ferhunde'nin yaşamına baktığınızda o da çok acılar çekmiş. Ben 1 sezon önce 2 bölüm oynadım. Anne, kızı yüzünden hapisaneye girmiş. Kız da hayata tutunmaya çalışmış ve bir şeyler yapmaya çalışmış, mücadele etmiş, çok fazla tek başına kalmış. Anne bazı şeyleri görüyor ama mümkün olduğu kadar görmezlikten gelip mümkün olduğu kadar da ona doğruları anlatmaya çalışıyor' dedi.

TELEVİZYONGAZETESİ

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title