Haberler

Kötü Kadın Olmam

Her Fırsatta Albüm Çıkaracağını Söyleyen Manken Ece Gürsel Şimdi de Dizi Oyunculuğuna Soyundu.

HER FIRSATTA ALBÜM ÇIKARACAĞINI SÖYLEYEN MANKEN ECE GÜRSEL ŞİMDİ DE DİZİ OYUNCULUĞUNA SOYUNDU.

Her fırsatta albüm çıkaracağını söyleyen manken Ece Gürsel, müzik çalışmalarını ertelediğini, önümüzdeki haftalarda bir televizyon dizisi için oyuncu olarak kamera karşısına geçeceğini bildirdi. Sunuculuk ve DJ'lik yaptığı Muğla'daki diskoda verilen açılış partisinde soruları yanıtlayan Gürsel, 'Kötü kadını oynayamam' dedi.

Rol alacağı dizi hakkında ayrıntılı bilgi vermek istemeyen, sinema teklifi de aldığı halde televizyonu tercih ettiğini belirten Gürsel, 'Yakın zamanda değişik projelerle karşınızda olacağım. Sinema yok ama televizyon dizisi var projelerin arasında. Sinemadan da teklif aldım ama daha bunun için erken. Modelliği sürdürmek istiyorum. Bunun için de televizyon dizisinde rol almanın daha uygun olacağını düşünüyorum. Birkaç hafta sonra beni ekranlarda dizi oyuncusu olarak göreceksiniz' diye konuştu.

Gürsel, 'Nasıl bir rol üstleneceksiniz?' sorusuna 'Sürpriz olsun istiyorum ama size bir ipucu vereyim. Ben kötü kadını oynayamam. Daha masum, daha iyi huylu karakterler bana uygun. Beni izlemeye devam edin, her şeyi göreceksiniz. Bomba gibi geliyorum' yanıtını verdi.

Ece Gürsel, eski manken ve oyuncu Aysun Kayacı'nın, 'Dağdaki çobanla benim oyum eşit, niye? Ayak takımının iktidara getirdiği partiden şikayet ediyorsunuz' sözleri için 'Mehmet Ali Erbil'in dediği gibi canlı yayın bomba gibidir. Çok dikkat etmek lazım. İnsanları sınıflandırmamak lazım. Aysun bundan böyle çok daha dikkatli olmalı' karşılığını verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title