Haberler

Kötü Çocuk'un Yazarı Büşra Küçük'e Genç Kızlar Akın Etti!

Güncelleme:

İclal Aydın da kızıyla birlikte imza için kuyruktaydı…

'Kötü Çocuk' adlı kitabıyla 'çok satanlar' listesinde zirvede olan 20 yaşındaki genç yazar Büşra Küçük'ün imza günü Trump Alışveriş Merkezi D&R'da yapıldı. Binlerce genç kızın akın ettiği imza gününe İclal Aydın da kızı Zeynep Lal ile birlikte geldi.

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Büşra Küçük'ün ilk kitabı 'Kötü Çocuk' en çok satanlar listesinde zirvede yer alıyor. Genç yazar Küçük'ün Trump Alışveriş Merkezi D&R'daki imza gününe genç kızlar tam anlamıyla akın etti. Saatler öncesinden sıraya giren genç kızlar yazardan imza alırken ağladı, çığlıklar attı. Üç saati aşkın süren imza gününde uzun kuyruklar oluştu, bol bol alkışlar yankılandı.

İclal Aydın da kızı Zeynep Lal ile birlikte imza günündeydi. Kızının Büşra Küçük'e hayran olduğunu söyleyen İclal Aydın, "Bir yıldır Büşra Küçük'ü blog yazılarından takip ediyor. Yazarı çok seviyor, büyük hayranı…" dedi. Zeynep Lal'in da yazmaya başladığını ve kaleminin gayet iyi olduğunu söyleyen Aydın, "Yazar olmasını çok isterim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kocaeli Üniversitesi Aydın Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title