Haberler

KOTO, American Time İşbirliği

Güncelleme:

Kocaeli Ticaret Odası, American Time Gölcük Şubesi ile protokol imzaladı.

Protokolle birlikte; oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personeli şubenin imkanlarından indirimli olarak faydalanabilecek

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), protokol atağını sürdürerek American Time Gölcük Şubesi ile de işbirliği protokolü imzaladı. Oda üyeleri, 1. dereceden yakınları, çalışanları ve oda personelinin, kurumun her türlü imkanlarından indirimli yararlanmasını sağlayan protokolün imza töreninde; KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Koçak, Genel Sekreteri Oktay Baltalı, Meclis Üyesi Mikail Kayacı, Genel Sekreter Yardımcısı Figen Dilaver, Ekonomik Araştırmalar ve Dış Ticaret Müdürlüğü Uzmanı Burçin Özkan ile American Time Gölcük Şubesi Müdürü Alla Artemenko hazır bulundu.

40 YILLIK TECRÜBENİN ÜRÜNÜ

Protokole KOTO'yu temsilen Genel Sekreter Oktay Baltalı, American Time Gölcük Şubesi'ni temsilen Alla Artemenko imzaladı. Baltalı işbirliğinin her iki kurum için de hayırlı olmasını dilerken, Artemenko kurum hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu; "American Time eğitim sektöründe geçen 40 yıllık tecrübenin ürünüdür. Yabancı dil öğrenme ihtiyacını gidermek amacıyla kurulmuş güçlü ve dinamik bir markadır. Ulusal ve uluslararası birçok firma ile işbirliği halindedir. Birçok ülkede yüzlerce okul ile çalışmaktadır. American Time, kurulduğu lokasyonun demografik özelliklerine ve müşterilerinin ihtiyaçlarına bağlı hareket edebilme yeteneğindedir" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Koçak Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title