Haberler

Kotan: "Sakarya için yeni yaşam alanları üretiyoruz"

Konut açığına Kotanoğlu’dan çözüm İlimizde 14 yıldır faaliyet gösteren Kotanoğlu İnşaat; deprem yönetmeliğine uygun yaptığı kaliteli ve güvenilir binalarla; Sakarya’nın konut açığına çözüm buluyor.

KOTANOĞLU’NDA HEDEF 1000 DAİRE

“Yeni yaşam alanları üretiyoruz” sloganıyla bundan 14 yıl önce Murat Kotan yönetimindeki 15 kişilik hızlı iş koşullarına ayak uydurabilen deneyimli profesyonel bir ekip kadrosuyla yola çıkan Kotanoğlu İnşaat; deprem yönetmeliğine göre inşa ettiği kaliteli ve güvenilir binalarla; Sakarya’nın konut açığına çözüm bulmaya devam ediyor. Karasu İlçesi’nde yaptığı 100 dairelik site ve Şeker Mahallesi’nde ki 12 dairelik siteden sonra; Serdivan İlçesi’nde de (üniversite yolunda) 100 dairelik ADAplus Konutlarını yapmaya hazırlanan Kotanoğlu İnşaat; Sakarya’da ilk etapta toplamda 1000 daireyi hedefliyor. İlk yıllarda daha çok sıhhi tesisat ve kat kaloriferi konularında hizmet veren Kotanoğlu inşaat, kaliteli malzeme ve güvenilir işçilik ile halkın güvenini kazanmış, bu güvenin ardında büyük bir güç sayarak inşaat ve taahhüt alanında hizmet vermeye başladı.

SERDİVAN “ADAPLUS”LA GELİŞİYOR

Serdivan Kampüs (üniversiteye yürüme mesafesinde dolmuş yolu üzerinde) inşa edecekleri “AdaPlus Konutları” hakkında bilgiler veren Kotanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kotan; burada konutun toplamda 100 daire ve beş işyerinden oluştuğunu söyledi. Buradaki konutun her birinin 75 metrekare 2 + 1 daireden oluştuğunu dile getiren Murat Kotan; dairelerinin tamamının; ısı yalıtımlı, doğalgazlı, mutfak dolaplı ve güvenlik kameraları ile donanımlı olarak birinci sınıf malzeme tercihleri ile inşa edileceğini söyledi. Proje inşaatının Ocak ayı sonunda başlanılacağını dile hatırlatan Kotan; bunla birlikte Ağustos 2010’da konutun A bloğunu bitirmeyi planladıklarını 2011 yılı sonunda ise inşaatın tamamını bitirmeyi hedeflediklerini belirtti. Kotanoğlu inşaat olarak, Serdivan’da konut açığını kapatmak için büyük bir konut hamlesi yaptıklarını dile getiren Kotan; bu çerçevede inşaatı çok hızlı bir şekilde tamamlanacağını bildirdi. (Reportaj: Levent CANDAN / SAKARYA)

DAİRELERDE UYGULANACAK TEMALAR

üniversiteye yürüme mesafesi, Serdivan’da, bölgenin en sağlam güvenli zemini, panaromik şehir manzarası, 2 0da 1 salon, 2 balkon, komple ısı yalıtımlı, güvenlik kamerası ile güvenlik, site ortamı, laminant parke, duşakabin, mutfak dolabı, peyzaj uygulaması, ticari alanlar 5 adet dükkan, çevre yolları ile ulaşım kolaylığı, dolmuş yolu üzerinde, Banyo dolabı, çelik kapı, alçı sıva saten boya…

STÜDYO DAİRELERİN

DAİRE SAHİPLERİ AÇISINDAN AVANTAJLARI; Büyük dairelere göre daha hesaplı fiyatlar, fazla tercih edildiği için daha yüksek kira geliri, düşük bakım-onarım masrafları…

KİRACILAR AÇISINDAN AVANTAJLARI; Düşük ısıtma-soğutma,elektrik,su giderleri, kolay temizlik ve bakım, az mobilya olduğu için ekonomik ve zevkli dekorasyon, bağımsız ve konforlu mekanlar…

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title