Haberler

Kosova'da Serdar Ortaç Konseri

Kosova'da Serdar Ortaç konseriEnis Tabak/ Prizren, 11 Ağustos (DHA) - Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç dün akşam Prizren'de konser verdi.

Kosova'da Serdar Ortaç konseri

Enis Tabak/ Prizren, 11 Ağustos ( Dha ) - Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç dün akşam Prizren'de konser verdi.

Ortaç, dün akşam verdiği konserde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Prizren'de özel bir mekanda sahne alan ünlü sanatçıyı dinlemek için Kosovalı hayranları yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesi DHA'ya açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, Kosova'yı hep merak ettiğini ve sonunda kavuştuğunu ve Arnavut şarkılarını dinlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Kosova'nın Türkiye ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, Kosova mutfağını çok sevdiğini belirtti.

'Sahnede beş yıl sonra ilk kez içki içiyorum'

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ortaç'a Kosovalı sevenleri hep birlikte şarkılarına eşlik etti. Eline içki bardağını alan Ortaç, MS hastası olduğunu ve ilk kez beş yıl aradan sonra Kosova'da içki içtiğini söyleyerek dinleyenlerinin şerefine kaldırdı. Sahnede seyirciyle şakalaşan Ortaç, 'Kara Biberim', 'Değmez', 'İki Deli' gibi şarkılarını Kosovalı hayranlarıyla birlikte seslendirdi. (Fotoğraflı)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Ortaç Kosova DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title