Haberler

Kosova'da Sahne Alan Ünlü Sanatçı Sinan Özen'e Hayranlarından Yoğun İlgi

Dha DIŞ HABER - Kosova'da sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen'e hayranlarından yoğun ilgi Kosova'da yılbaşının 3'üncü gecesi sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen'le fotoğraf çektirmek isteyen hayranları birbiriyle yarıştı.

Dha DIŞ HABER - Kosova'da sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen'e hayranlarından yoğun ilgi

Kosova'da yılbaşının 3'üncü gecesi sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen'le fotoğraf çektirmek isteyen hayranları birbiriyle yarıştı. Kosova Kadınlar Yardımlaşma Derneği'nin davetlisi olarak Kosova'nın Prizren şehrinde sahne alan ünlü sanatçı Sinan Özen, Kosova'da bu denli sevilmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kosovalı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Prizren'de sahne alan sanatçıyı dinlemek için Kosova'nın değişik şehirlerinden gelen hayranları ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirmek için sahneye çıktılar. Sanatçıyla birlikte şarkılarına eşlik eden hayranları, gece geç saatlere kadar Sinan Özen'in şarkılarıyla eğlendiler. DHA'ya konuşan Sinan Özen, 2016 yılının ilk konserini Kosova'da vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Prizren Kosova Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title