Haberler

Kosova: 1 - Türkiye: 4

TÜRKİYE, Kosova'yı 4-1 mağlup ederek 3 panının sahibi oldu.

TÜRKİYE, Kosova'yı 4-1 mağlup ederek 3 panının sahibi oldu.

A Milli Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki altıncı maçında Kosova ile karşılaştı. Arnavutluk'un İşkodra şehrindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayan karşılaşmada Çek hakem Miroslav Zelinka düdük çaldı. Karşılaşmada Milli Takımın gollerini 6'ncı dakikada Volkan Şen, 31'inci dakikada Cengiz Ünder ve 61'inci dakikada Burak Yılmaz, 82'nci dakikada Ozan Tufan kaydederken, Kosova'nın golünü 22'nci dakikada Amir Rrahmani attı.

Öte yandan karşılaşmanın 42'nci dakikasında Burak Yılmaz sarı kart görerek cezalı duruma düşerken Kosova Milli Takımından Bernard Berisha da 66'ncı dakikada, 90'ıncı dakikada ise Enis Alushi sarı kart gördü. 84'üncü dakikada Bernard Berisha ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kalan isim oldu.

Ay-yıldızlı ekip bu galibiyeti ile grubunda puanını 11'e çıkardı.

YUSUF YAZICI'NIN ASİSTİ İLE DÖRDÜNCÜ GOL GELDİ

Fatih Terim, Milli Takımı bırakan Arda Turan'ın 10 numaralı formasını genç yıldız Yusuf Yazıcı'ya verdi. Yusuf Yazıcı ilk kez çağrıldığı milli takımda 10 numara forması ile Kosova karşısında 74'üncü dakikada Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil oldu. Yazıcı, milli takımın 82'nci dakikada Ozan Tufan tarafından kaydedilen golüne ise asist yaptı.

BURAK YILMAZ'DAN TARİHİ BAŞARI

Kosova karşısında Türkiye'nin 3'üncü golünü atan Burak Yılmaz, A Milli Takım tarihinin en çok gol atan 2'nci oyuncusu oldu.

Bugüne kadar attığı 22 gol ile Tuncay Şanlı ile gol sayıları eşit olan Burak 50'nci kez formasını giydiği Milli Takımda 23 gole ulaşarak Tuncay Şanlı'yı geride bıraktı ve en çok gol atan 2'nci ismi oldu. - İşkodra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Yazıcı Burak Yılmaz Türkiye Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title