Haberler

Köşker'den Karne Hediyesi

Güncelleme:

Köşker'den öğrencilere 'okuyun' öğüdü.

Karnelerini alarak başkan amcalarını ziyaret eden öğrencileri başarılarından armağanlarla ödüllendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gençlere, "Kendini geliştirmenin yegane yolu okumak, okumak ve daha çok okumaktır. Kitapların engin bilgi denizinden faydalanan gençlerimiz, daha güçlü ve müreffeh Türkiye'nin mimarları olacaktır" dedi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, karnelerini göstermek üzere kendisini ziyaret eden öğrencilere hediye verdi. 21 Ocak Cuma günü sömestr tatiline giren öğrenciler Başkan Köşker'i ziyaret ederek karnelerini gösterdi. Anibal Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Şeyda Yiğit ve Eşref İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi İrem Öğüt isimli öğrenciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i makamında ziyaret ederek başarı dolu karnelerini gösterdi.

Ara döneme taktir ve teşekkür belgesi alarak giren öğrencileri tebrik eden Köşker, hediye vererek ödüllendirdi. Öğrencilere başarılarının devamını dileyen Başkan Köşker, sömestr tatillerini bol bol kitap okuyarak değerlendirmeleri öğüdünde bulundu.

Çocukların ve gençlerin, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin teminatı olduğunu dile getiren Başkan Köşker, "Gençlerimiz her fırsatı iyi değerlendirmeli, kendilerini geliştirmeli. Kendini geliştirmenin yegane yolu okumak, okumak ve daha çok okumaktır. Kitapların engin bilgi denizinden faydalanan gençlerimiz, daha güçlü ve müreffeh Türkiye'nin mimarları olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Türkiye Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title