Haberler

Köşk'ten Bahçeliye Cevap: "Mgk'yı Hedef Alan Açıklama Yakışıksız"

Çankaya Köşk'ü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Demokratik Açılım" Çerçevesinde Mgk Karalarına Yönelik Sert Eleştirilerine Yanıt Verdi. Köşk'ün Açıklamasında, Dünkü Mgk Toplantısı ile İlgili "Bilgi Sahibi Olunmadan" Yapılan Yorumların "Yakışıksız" Olarak Nitelendirildi.

Çankaya Köşk'ü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Demokratik Açılım" çerçevesinde MGK karalarına yönelik sert eleştirilerine yanıt verdi. Köşk'ün açıklamasında, dünkü MGK toplantısı ile ilgili "bilgi sahibi olunmadan" yapılan yorumların "yakışıksız" olarak nitelendirildi.

Köşk'ten yapılan açıklama aynen şöyle:

"MGK Toplantılarında yapılan görüşmelerin gizli olduğu kamuoyunun malumudur. Buna rağmen, dünkü MGK Toplantısında yapılan bir sunumun içeriği ve bu konuyla ilgili çalışmaların sınır ve doğrultusu konusunda sayın üyelerin ifade ettiği görüş ve tavsiyeler hakkında bilgi sahibi olunmadan bugün MGK'yı ve sayın üyelerini hedef alarak yapılmış olan açıklama yakışıksız bulunmuştur."

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra yapılan basın bildirisinin "milletin kaygılarını daha da derinleştirdiğini" söylemişti. (ANKA)

(HM/EÖ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title