Haberler

Köşk'te Esrar Operasyonu

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde, Bir İhbarı Değerlendiren Jandarma Ekipleri Şüphelendikleri Bir Araçta Yaptıkları Aramada, Stepne İçerisine Gizlenmiş 196 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirdi. Olayla İlgili Gözaltına Alınan Üç Zanlı İfadesi Alındıktan Sonra Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı.

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri şüphelendikleri bir araçta yaptıkları aramada, stepne içerisine gizlenmiş 196 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan üç zanlı ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köşk-Başçayır yolu üzerinde bir araç ile esrar nakli yapılacağı yolunda ihbar alan jandarma, A.M (33) yönetimindeki 09 U 1656 plakalı kamyoneti durdurarak arama yaptı. Yapılan arama sonucu stepne lastiğinin içerisine gizlenmiş 196 gram esrar maddesi ele geçirilerek araç sahibi ve sürücüsü A.M ile birlikte yanında bulunan kardeşi T.M (31) ve A.S (48) jandarma tarafından gözaltına alındı. Zanlıların yapılan sorgulamasında A.M esrar maddesinin kendisine ait olduğunu itiraf etti. İfadeleri alınan zanlılar Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İK-Mİ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title