Haberler

Kosifler'den İftar Yemeği

Kosifler Group, Kosifler Oto Bostancı Plaza İçerisinde Kurulan, Ramazan Sokağında İş Dünyasının Önemli İsimlerine ve Bayilerine Muhteşem Bir İftar Yemeği Verdi.

S Management Organizasyonu tarafından düzenlenen ve eski ramazan günlerinin yaşatıldığı geccede 6 kişilik Fasıl grubunun unutulmaz müziği eşliğinde Hollandalı Model Lorraine ve Rumen güzel Tatiana Osmanlı kıyafetleri içerisinde geccenin tüm konuklarına şerbet dağıttılar

Kosifler Group Ortaklarından Süleyman Kosif ve Hasan Kosif, veliaht prensleri Hakan, Cihan ve Sinan Kosif'de bu muhteşem iftar yemeğinde hazır bulundular ve konuklarla tek tek yakından ilgilendiler.

Bir ara Süleyman Kosif ve Hasan Kosif'in masasına şerbet dağıtmak üzere giden Hollandalı Model Lorraine ve Rumen güzel Tatiana, Fasıl Grubunun çaldığı hareketli müziğine kendilerini kaptırarak konukların şaşkın bakışları arasında dans ettiler.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title