Haberler

Kosgeb'ten İşletmelere Üretim Yönetimi Semineri

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (Kosgeb) Tarafından Malatya'daki İşletmelere Üretim Yönetimi Konulu Seminer Verildi.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Malatya'daki işletmelere Üretim Yönetimi konulu seminer verildi.

KOSGEB tarafından organize edilen Üretim Yönetimi konulu seminer TSO Meclis Salonu'nda başladı. KOSGEB Malatya İşletme ve Geliştirme Merkezi Müdürü Murat Seki, Malatya'daki işletmelerin eksikliklerini tespit edip, çıkan duruma göre eğitim seminerleri verdiklerini söyledi. TSO Genel Sekreteri Said Kabadayı ise, üretimde bilginin önemli olduğunu belirterek, bu konuda işletmelerin personellerini son gelişmelere göre yetiştirmesi gerektiğini söyledi.

Yönetim Sistemleri Danışmanı Kamil Bolat ise, "Üretim yönetimi, üretim süreçlerinin tasarlanmasını, performanslarının izlenmesini, performans iyileştirme çalışmalarının sürekli yapılmasının sağlanmasını, süreç içinde yer alan herkesin üretim ve destek süreçlerinin performansının arttırılması çalışmasında yer almasının sağlanmasını kapsar. Kısacası üretim yönetimi, üretim ve üretim sürecine destek veren süreçlerin başarıyla yönetilmesi ve performansının arttırılmasına yönelik sistematik faaliyetlerdir" dedi.

(BK-OÇ-Y) 06.05.2008 15:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title