Haberler

Kosgeb Başkan Yardımcısı Şatır'dan Alaşehir'de Ziyaretler

KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır, Manisa Merkez Müdürü Recep Özçevik ile birlikte, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan'ı ziyaret etti.

KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır, Manisa Merkez Müdürü Recep Özçevik ile birlikte, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan'ı ziyaret etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu güne kadar yapılan çalışmalarda desteğini esirgemeyen Şatır'a, Alaşehir ve Sarıgöllüler adına teşekkür etti.

Türk Hava Yolları ile başlattıkları kuru üzüm dağıtım projesi "Sultaniye Üzüm Kanatlanıyor' projesinin başarılı şekilde devam ettiğini belirten Başkan Seyhan, şöyle konuştu:

"Ramazan ayında dağıtılacak gıda paketlerine mutlaka kuzu üzümünde konulmasını istiyoruz. Bu amaçla gerekli girişimleri yaptık. Lokantalarda üzüm kompostosu yapılmasını da önerdik. Önerilerimiz kurum ve kuruluşlarca olumlu karşılandı. KOSGEB ile başarılı çalışmalara imza attık. Bu güne kadar 4 girişimcilik kursu düzenledik. THY ile başlatılan kuru üzüm dağıtım projesini birlikte başlattık. Bu çalışmalarda bizlere her türlü desteği veren Metin Şatır ve ekibine teşekkür ediyoruz."

KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır da Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, odanın başarılı çalışmalarına destek olabilmenin kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Şatır, Başkan Seyhan ve ekibine yeni projelerinde de başarılar dileyen ve kurum olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Metin Şatır ve Recep Özçevik'in, KOSGEB Girişimcilik Kursu Projesi kapsamında iş kuran Alaşehirli ve Sarıgöllü girişimcileri de ziyaret edecekleri belirtildi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Yayıncı: Ramazan Ercan - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Alaşehir Seyhan Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title