Haberler

Kösemusul: "Hepimiz Hizmet Yolcularıyız"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu’nu makamında ağırladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu'nu makamında ağırladı.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu'nun da bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Kösemusul kadınların iş dünyası, siyaset ve ekonomide aktif rol almalarının değişen dünya düzeninde büyük önem teşkil ettiğine dikkat çekti. Kösemusul, temsiliyet anlamında eşitliğin değerli olduğunu belirtirken donanım ve icraatlara odaklanmanın başarıyı getireceğini de sözlerine ekledi.

Sağıroğlu'na seçimlerde başarı dileklerini de ileten Başkan Kösemusul, "Hepimiz hizmet yolcularıyız, ülkemize ve ilimize dolayısıyla birlikte yaşadığımız insanlara karşı sorumluluğumuzun bilincinde yapabileceğimizin en iyisini sunmanın gayretindeyiz. Hizmet paydaşlarımızla ilimizin gelişmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Tüm siyasi adaylardan beklentimiz ilimizin gelişimi ve değişiminde aynı yolda, aynı yöne bakarak güçlü sinerjimizi devam ettirmektir" ifadelerini kullandı.

SATSO'nun Sakarya için önemine dikkat çeken AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu, "Bir şehrin iş dünyası güçlüyse o şehrin önü çok açıktır. Sakarya'mızda da bu anlamda güçlü bir potansiyel var. Kadın girişimcilerin varlığı ve başarısı bizleri memnun ediyor. Göreve geldiğimizde bizlerin desteği ile daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bu güçlü potansiyele bizler katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda 1 Kasımda çok önemli bir seçim olacak. Bu seçim ülkemizin geleceği açısından çok önemli, ülkemiz için hayırlısını diliyoruz." şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kösemusul Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title