Haberler

Kösedağ' a Tırmanış Gerçekleşti

Güncelleme:

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 50 kişilik grup ile birlikte yüksekliği 3 bin 340 metre olan Kösedağ' ına tırmandılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2012 yılı faaliyet programında yer alan Kösedağ'a tırmanış etkinliği Pazar günü gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinde hizmet binası önünde toplanan 50 kişilik grup, buradan Kösedağ'ın bulunduğu Eleşkirt ilçesine gittiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tırmanış öncesinde gruba kumanya dağıtımı yaptı.

Kösedağ'ın eteklerine araçlar ile intikal eden grup, zirve tırmanışına zorlu yürüyüşten sonra ulaştılar.

Zirve tırmanışı başarı ile tamamladıkları belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM şunları söyledi;" Bubi Dağından sonra bir diğer hedefimiz Kösedağ' dı. Kösedağ zirve tırmanışını gerçekleştirdiğimiz çok mutluyuz. Zirve tırmanışı yapan herkesi tebrik eden ERİM, bu tırmanışta bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Kösedağ zirve tırmanışına Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Şube şef vekili Yusuf Öner, Eleşkirt Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdür vekili Kemal Kahraman, antrenörler, izci grubu, sporcular, Ulusal Medikal Medikal Kurtarma (UMKE), ekibi katıldı.

Grup Kösedağ zirve tırmanışından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt' u ziyaret ederek çay içtiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eleşkirt Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title