Haberler

Köse, Gazetelerle Geçmişi Hatırlattı

Seçim çalışmalarını Elmalı ilçesinde sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, Milletvekili adayı İbrahim Türkiş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve İlçe Başkanı Ali Gökçe ile birlikte sanayi esnafının hükümetten ve yerel yönetimlerden taleplerini dinledi.

Seçim çalışmalarını Elmalı ilçesinde sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, Milletvekili adayı İbrahim Türkiş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve İlçe Başkanı Ali Gökçe ile birlikte sanayi esnafının hükümetten ve yerel yönetimlerden taleplerini dinledi. Köse, bu taleplerin takipçisi olacağını belirtti.

Akçay mahallesinde vatandaşlarla buluşan Köse, daha sonra seçim ofisinde düzenlen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında muhalefeti eleştiren Köse, "Biz bunların bu ülkeyi nasıl yönettiklerini gördük" diyerek, 2002 yılı öncesi gazete manşetlerini gösterdi. Gazete manşetlerini tek tek okuyan AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse, "Şimdi vaatlerde bulunanlar bu memleketi 80 yıl yönetti. İşte onların yönettiği dönemdeki gazete manşetleri, yıl 2001. 'Dolar fırladı. Dolar baş döndürdü. Borsada rekor düşüş yüzde 18. Faizlerde rekor artış yüzde 7500. Gecelik faiz bu. Elektriğe bir yılda yüzde 220 zam. Çiftçi isyanı Trakya'dan başladı' bunların hepsi o dönemki gazeteler" dedi.

Hastane kuyruklarını ilaç kuyruklarını vatandaşların unutmaması gerektiğini belirten Köse, "Bunlar memleketi yönetirken, ülkede gazyağı kuyrukları vardı, tüp, mazot kuyrukları vardı. Ekmek karne ile veriliyordu. Okullar açılacağı zaman kırtasiye kırtasiye gezer, okullar kapanacağına yakın çocuklarımızın kitaplarını zor bulurduk. O zaman günlük kazancı 4 doların altında olan kişi sayısı nüfusun yüzde 30'uydu. Şimdi bu rakam şükürler olsun yüzde 2'ye düştü" diye konuştu. Köse şöyle devam etti:

"Şimdi şaka yapar gibi onu vereceğiz, bunu vereceğiz diye vaatlerde bulunuyorlar. Bunların ülkeyi yönettiği zaman ki durumu halkımıza anlatmak lazım. Özellikle gençler bunu yaşamamış olabilir, 7 Haziran'a kadar kapı kapı dolaşıp bunları anlatalım. AK Parti ile Türkiye'nin nereden nereye geldiğini vatandaşlar hatırlatalım." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Gazeteler Ak Parti Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title