Haberler

Korupark Evlerinde Yaşayan Ailelerin Sayısı 100'ü Geçti

Temelleri 2006 Yılında Atılan ve 18 Ay Sonra Teslim Edilen Korupark Evleri'nde Ocak Ayından Bu Yana 100 Aile Yaşamaya Başladı.

Temelleri 2006 yılında atılan ve 18 ay sonra teslim edilen Korupark Evleri'nde Ocak ayından bu yana 100 aile yaşamaya başladı.

Bursa'nın değerli projesi Korupark Evleri 1. etabının temelleri 2006'da atıldı ve 18 ay sonra teslim edildi. Ev sahipleri Ocak ayından bu yana yeni yaşamlarına başlayacak olmanın sevinciyle Korupark Evleri'ne taşınmaya devam ediyor. İlk etapta bulunan 340 dairenin 100'ünde hayat başlamış durumda. Korupark Evleri sakinleri, konforlu, yemyeşil bir çevrede her bakımdan fark oluşturan bir projenin keyfini çıkarıyor. Korupark Evleri Pazarlama Danışmanı Derya Acar, yatırım amaçlı daire alanların evlerini Bursa standartlarının üzerinde kira değerleriyle kiraya verdiğini, bazı ev sahiplerinin ise dairelerindeki konforu ve Korupark Evleri'nde yaşamanın sağlayacağı avantajları gördükten sonra hemen taşınmaya karar verdiklerini söyledi. Ev sahiplerinin hızla taşınmak istemesini en çok güvenli olmasına bağlayan Derya Acar, "Deprem ve site içi güvenlik konularında her detay dikkate alındı. Çocukların, çocukluğunu yaşayarak daha yeşil bir alanda büyümesini isteyen ev sahipleri de bir an önce Korupark Evleri'ne taşınıyor. Kişi başına 25 metrekare yeşil alana sahip olan proje, bahar aylarının da gelmesiyle birlikte yemyeşil bir hal alarak çocuklara güvenle oyun oynayabilecekleri, arkadaş edinebilecekleri bir ortam sunuyor" dedi.

(OMR-OMR) 23.04.2008 16:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title