Haberler

Koruncuklar İçin Bir Araya Geldiler

Korunma ihtiyacındaki çocukların sevgi ile yetiştirilmesini ve topluma kazandırılmasını amaçlayan Koruncuk Vakfı, 14 Şubat tarihinde Deniz Müzesi'nde Koruncuklar yararına özel bir gece düzenledi.

Her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanan ve bunun için canla başla 39 yıldır çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk), Denizbank ana sponsorluğunda 14 Şubat tarihine bambaşka bir anlam katan önemli bir etkinliğe imza attı. Koruncuk Vakfı Mütevelli Üyesi Jülide Berkman'ın önderliğinde düzenlenen, Akkök Holding ve Perek A.Ş.'nin de destek verdiği etkinlikte cemiyet hayatının ünlü isimleri sevgiye en çok ihtiyaç duyan çocuklarımız için Deniz Müzesi'nde bir araya geldi.

Oylum Talu'nun sunuculuğunu üstlendiği gecenin geliri Koruncuk Vakfı'nın çalışmalarına bağışlandı. Sevginin en güzel haliyle ifade edildiği geceye piyanist Cana Gürmen ve çellist Çağ Erçağ'ın konseri eşlik etti.

Sevginin çocukların duyarlı ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesindeki önemini vurgulayan Koruncuk Vakfı Başkanı Figen Özbek, "Çocuklarımızın özgüvenli, ayakları üzerinde durabilen, mücadele gücü yüksek, haklarını koruyabilen bireyler olması için uğraş veriyoruz. Düzenlediğimiz eğitimlerin ve koruma politikalarının da en temelinde onlara sevildiklerini hissettirmek yatıyor. Önemsendiğini ve değerli olduğunu bilmek sağlıklı bir yetişkin olmanın en önemli şartıdır. Bir çocuk yetiştirmek her birimizin sorumluluğu olan son derece önemli bir görevdir. Koruncuk Vakfı olarak, bu gecede bizimle aynı duyarlılığı paylaşan değerli konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Denizbank Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title