Haberler
Güncelleme:

Koronavirüsün insan hücresine girdiği an ilk kez bu kadar net görüldü

Çin ve ABD'li bilim insanları, koronavirüs insan hücreleriyle etkileşim anını sanal gerçeklik teknolojisi süper bilgisayarlarla görüntüledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Yahya:

Normal. Bizim kühümette ülkedeki insanların cüzdanına 18 senedir giriyor.

5
1
yanıtYanıtla
Çetin:

????????süper ya

yanıt1
yanıt0
DÜNYA DÜZ ve KÜRECİLER DÜZENBAZ:

Uzayda çektik diye Computer Generated Imageleri yaslıyorlar ekranlardan siz de gerçek sanıp dünyayı güneş etrafında dönen bir gezegen sanıyorsunuz. Zaten iktisadi engellemelerle seyahat imkanınızı kısıtlayıp sadece onların denetiminde olan alanlarda köle olarak çalıştırılıyorsunuz. Biz Kubbe Altında Düz Dünya Yaratan Bir Allaha ve Kurtarışına İnanmaya Davet Edilmiştik. Küre Dünya Yaratan Bir Tanrıya ve Onlara Hizmet Eden Gerçekte Cahil Kendini Alim Sanan Münafıkların Tanrısına Değil.

3
2
yanıtYanıtla
CAMIşABAK:

Evet dünya bir tepsi gibi düz ve sen ve senin gibiler de baklavasiniz, yaradana afiyet olsun.

yanıt0
yanıt0
düzlafını heryerde deme adama gülerler:

ya bu dünya düz diyenlerde yeni çıktı ben onlara sadece diyormki aya ve ya güneşe baktığın zaman yuvarlakmı görüyon yoksa düz bir çizgimi görüyon ay güneş yuvarlaksa dünyada yuvarlaktır . zira düz sistemlerin döngüsü olmaz bütün döngüler yuvarlaktır. bu kadar basit neyse bir zatın dediği gibi nice cahille tartıştım yenildim nice alimle tartıştım yendim yada cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. çav

yanıt0
yanıt0
düzmece:

yapay bir görüntü olduğu nekadar belli

4
1
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Protein zenginiymis vallaaaa, tevekelli bizim insanlarimiz maskelerini burun ve veya cene altlarinda tasiyorlar. Belli ki bedava proteini kacirmak istemediklerinden, haklilar da hani yani.

2
2
yanıtYanıtla
zühtü ferudun nayır:

madem öyle o zaman hücrelerimize virüsün istemediği reddettiği ilacı enjekte edin bak bakalım virüs bulaşamayınca kaçacak yer arayacaktır kesin bu böyle olacaktır örneğin hücrelere sarımsak ekstresi enjekte edin hadi bakalım.

1
1
yanıtYanıtla
Adam:

O işler öyle olmuyor işte aslanım

yanıt0
yanıt0
murat:

sadece çinlileri yok edecek bi virüs oluşsun artık

1
0
yanıtYanıtla
kebapçi fenasi:

bu numaradan 10 doktordan 2 si anlarsa adam değilim kalkmış bize gözteriyon

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title