Haberler

Koronavirüs ile uğraşan Beşiktaş'ta 2 kritik gün

Güncelleme:

TFF talimatlarına göre maçın ertelenmesi söz konusu değilKatar'a götürülmeyen 6 futbolcu negatif çıkarsa takıma katılacakAli DANAŞ / İSTANBUL, - Beşiktaş'ta Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısının giderek artması, Çaykur Rizespor maçı öncesinde siyah-beyazlıları bir hayli olumsuz etkiliyor.

TFF talimatlarına göre maçın ertelenmesi söz konusu değil

Katar'a götürülmeyen 6 futbolcu negatif çıkarsa takıma katılacak

Ali DANAŞ / İSTANBUL, - Beşiktaş'ta Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısının giderek artması, Çaykur Rizespor maçı öncesinde siyah-beyazlıları bir hayli olumsuz etkiliyor.

Katar'da oynanan Süper Kupa maçı öncesinde 1 futbolcunun Covid-19, 5 futbolcunun da grip semptomları göstermesiyle başlayan vakalar, Doha'da Ghezzal'ın pozitif, Mehmet Topal'ın da yine semptom gösterip Türkiye'ye dönemsiyle devam etmişti. Bu süreç, dün gece yarısından sonra açıklanan teknik direktör Önder Karaveli ve 3 yeni  futbolcunun pozitif çıkmasıyla devam ediyor. Siyah beyazlılarda şu an 5'i kesin biri şüpheli 6 futbolcu, teknik direktör Önder Karaveli, 1 teknik direktör yardımcısı ve 1 basın sorumlusu olmak üzere 9 kişi takımdan izole edilmiş durumda.

TFF TALİMATLARINA GÖRE MAÇIN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Pozitif 1 ve grip olduğu için de Katar'a götürülmeyen 5 futbolcu eklendiğinde eksik sayısının fazla olması akıllara Çaykur Rizespor maçının oynanıp oynanmayacağı sorusunu getiriyor. TFF'nin Covid-19 ile ilgili yayınlamış olduğu talimatlar uyarınca, bir takım 9 lisanslı oyuncusu kalıncaya kadar maçlara çıkmakla yükümlü ve herhangi bir şekilde maçların ertelenmesi söz konusu değil. Sayı 9 futbolcunun altına düşerse de hükmen mağlubiyet geçerli oluyor. Beşiktaş açısından şu an için 9 kişinin altına düşme ve hükmen mağlubiyet riski bulunmuyor.

KATAR'A GÖTÜRÜLMEYEN 6 FUTBOLCU NEGATİF ÇIKARSA TAKIMA KATILACAK

Siyah beyazlılar 2 gün daha Covid-19 testlerine devam ederek, yarın öğleden sonra yapılacak Rize seyahati öncesinde kesin kadroyu açılayacak. Burada önemli olan grip oldukları için Katar'a götürülmeyen Salih, Necip, Can, Güven ve Serdar Saatçi'nin yapılacak yeni testlere katılıp negatif çıkmaları olacak. Ayrıca 31 Ocak'ta koronavirüse yakalandığı açıklanan bir diğer futbolcu da bu testlere girecek ve negatif çıkarsa kadroya dahil edilecek.

Beşiktaş'ı Çaykur Rizespor maçında yardımcı antrenör Serdar Topraktepe idare edecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Koronavirüs Rizespor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title