Haberler
BBC

Koronavirüs nedeniyle "Görevimiz Tehlike" filminin İtalya'daki çekimleri durduruldu

Güncelleme:

Görevimiz Tehlike serisinin son filminin İtalya'daki çekimleri, ülkedeki koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu. Çekimler önümüzdeki haftalarda Venedik'te gerçekleşecekti.

FİLM ŞİRKETİ PRODÜKSİYONU DURDURMA KARARI ALDI

Film yapım ve dağıtım şirketi Paramount Pictures, İtalya'nın Avrupa'da en fazla koronavirüs vakası görülen ülkeye dönüşmesinden sonra prodüksiyonu durdurma kararı aldı. Hollywood Reporter'a göre, filmin yıldızı Tom Cruise henüz İtalya'ya gitmemişti. Bu kararın ardından prodüksiyon ekibi de İtalya'dan ayrıldı.

VENEDİK'TE ÇEKİMLER ÜÇ HAFTA SÜRECEKTİ, ERTELENDİ

Ülkedeki vaka sayısı 25 Şubat itibarıyla Çin ve Güney Kore'nin ardından dünyada üçüncü sırada yer alıyor. Paramount'tan yapılan açıklamada "Yerel Venedik yönetiminin kamusal alanlarda toplanmama yönündeki çağrısının ardından oyuncularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için Venedik'te üç hafta sürmesi planlanan çekimlerimizi erteliyoruz" ifadeleri yer aldı. Açıklama şöyle devam etti "Bu süreçte çalışanlarımızın çekincelerine yanıt olarak onların evlerine dönmelerine izin verdik. Prodüksiyon yeniden başladığında geri dönebilirler. Yerel yönetim ve sağlık yetkilileriyle birlikte durumu sürekli takip edeceğiz."

BBC

Venedik İtalya Haberler

500

Yorumlar (3)

adımı yazıyorum:

olm bunların görevi tehlike değilmi gitsinler işte çine asıl tehlikeyi görsünler

7
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Çin sen nasıl bir belasın loo

6
1
yanıtYanıtla
atarabası osman:

yorum yazmıyorum, adamlar turrşudan turşu suyu çıkartıyolar, ne yapçan ekmek parası abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title