Haberler
Güncelleme:

Yürek yakan detay! Koronadan ölmeden 2 saat önce eşinden helallik istemiş

Mardin'in Derik ilçesinde koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fehmi Tekin'in, ölmeden 2 saat önce yoğun bakım odasındaki camın arkasından görüştüğü eşinden helallik istediği belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

su:

lan korana sen hic bitme en cok abd ye ve turkiyeye musallat ol reisim

2
65
yanıtYanıtla
Habibe:

Su kafayimi yedin nedion giii

yanıt6
yanıt1
Reis46:

Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri.

yanıt6
yanıt0
Brawoo:

Akli dengeniz yerinde mi sizin!!!

yanıt0
yanıt0
Yeniceri:

Ne diyorsun sen gevşek

yanıt1
yanıt0
Yorumcu:

Pozitif çıkmış eve göndermiş ler sonra fenalaştı diye hastane ye ve sonra rahmetli olmuş neden hastane bıraktı adamı hastanede yatsın iflas mı edecek hastane

46
15
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bizde hollandada korona olduk,hastaneye bile gitmedik(almadilar).sadece tes icin otoparklara cadir kurmuslar orada arabadan inmeden test oldum ve korona cikti.Evde kaldim doktor bile gelmedi,ilacta vermiyorlar.cok acil olanlar hastaneye gidiyor..Burada devletin sucu yok.

yanıt19
yanıt12
Hehe:

Herkesin hastanede tedavi almasına gerek yok . Solunum sıkınıtısı kronik hastalığı yoksa evde tedavi olabilir . Senin gibi bilgisi olmadan fikri olanlara duyurulur

yanıt27
yanıt15
HEHE he he:

Ciğerlere indikten sonra hastane olsa ne olacak, neden hastaneye gitmediği hastanede yer olmaması okadar hastane yol yapılmıştı oysaki nerde bu hastaneler ?????

yanıt3
yanıt7
harun:

Bizde atlattık biliyoruz. Hastaların çoğu zaten hafif belirti ya da belirtisiz şekilde evde atlatır bu virüsü. Bilip bilmeden yorum yapmayalım, bilgin varsa konuş.

yanıt2
yanıt0
...:

Ben de atlattım ve çok kötü olmadığım sürece hastaneye gitmeyi hiç düşünmedim. Hastanelerde virus yükü fazla olduğu için, evde rahatlikla atlatabilecekken insanlar hastanede daha fazla viruse maruz kalıp daha kötü sonuçlar doğurabiliyor maalesef. Yani hastaneye gitmek cok da iyi bir is değil şu zamanda

yanıt0
yanıt0
DOKTOR:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. MAŞŞALAH

47
4
yanıtYanıtla
.:

Amiiinn

yanıt2
yanıt1
Yorum:

Allah rahmet eylesin, yüzü gülen ,biraz kilolu insanlar helallik ister tabi .çünkü içi merhamet dolu yüreği insanlık dolu olur böyle insanlar. Nur içinde yat.

26
0
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin.

22
0
yanıtYanıtla
adsiz:

tat koku ve kas agrisi icin verdigim test pozitif cikmisti gecen ay. verilen hap benim acayip nefesimi daraltiyodu covidten degil haptan ölcem zannetim bi ara.

18
2
yanıtYanıtla
FF:

İNSANLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRME !! İLACA RAĞMEN KÖTÜ OLDUYSAN ALMASAYDIN ÖLECEKTİN BELKİ. . -

yanıt10
yanıt5
Çaki:

Eşim pozitif çıktı.evde tedavi gördü.ilaç aldı sıkıntı çekmeye başladı.ben test yaptırmadım.bende de ağrı sızı koku alamama oldu .muhtemelen bende kaptım.ama abartıldığı kadar kötü olmadım.çoğu zaman gribi daha ağır geçirirdim.

yanıt3
yanıt1
DRMKA:

ALMASAYDIN BU SATIRLARI YAZAMIYACAKTIN, DENEMESİ HAYAT PARA DEĞİL KARŞILIĞI HAYAT, İSTERSEN YİNE DENE HATTA SİZİ COVİD Lİ HASTALARIN ARASINA KAPAYALIM NASIL OLSA HASTA OLUR SONRA DA BU İLACIN KULLANIMINA GEÇ BAŞLAR SONRA BİRİLERİ SİZE GEÇ KALINMIŞ VE KARŞIMIZDA YAVAŞ YAVAŞ NEFESİNİZ YETMEYEREK GERÇEK ALEME GÖÇ EDERSİNİZ. BARİ BAŞKALARINI YANILTMAYINIZ BEYEFENDİ.

yanıt9
yanıt0
Hehe:

Nefesiniz hastalıktan değil de haptan daraldığını düşündüren nedir çok merak ettim

yanıt4
yanıt2
Vatandas:

Allah (c. c) Rahmet Eylesin.

17
1
yanıtYanıtla
Kağan:

helalleşmek iyidir, kimsenin kalbini kırmamak lazım.

13
0
yanıtYanıtla
REALİST:

korona için verilen ilaçlar bu kadar ağır yani

6
5
yanıtYanıtla
Hehe:

Bunu nerden çıkardınız ? Hastalık hafif ama ilaçlardan dolayı ağır seyrediyor öyle mi ?

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title