Haberler
Güncelleme:

Koronayla mücadelede 2 önemli adım gündemde: Aşı kartı zorunluluğu ve yerli aşı Turkovac kampanyası

Salgınla mücadelede gidişatın iyi olması adına iki önemli adım gündeme alındı. Buna göre öncelikle lokanta, kafe, AVM gibi yerlere girişte vatandaştan HES kodu yerine aşı kartı istenecek. Ayrıca, aşıyla ilgili endişe taşıyanları ikna için yerli aşı Turkovac üzerinden büyük bir kampanya yapılacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Hakan :

Buradan intihara meyilli depresif insanlara sesleniyorum: sigara ve alkol ile zaman kaybetmeyin kalp krizi garantili aşı var

71
11
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Bela geliyorum demez kul azmayınca. Az kaldı Allah belanızı verecek.

59
3
yanıtYanıtla
Ebu Cureyc:

inşallah

yanıt5
yanıt3
Ugur Agirman:

Sorsan demokratik ülke derler, Bu ne zorlama hayirdir ben asi olanlara karisiyormuyum siz beni asi olmaya zorluyorsunuz? Tek bildigim hic bir ülke cikar olmadan bir isi bedavaya yapmaz, bu asi faydali olaydi ücretli olurdu..o yuzden evde kalacagimida bilsem asi olmayacam.

44
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Cebimde aşı kartı taşıyacağım bir o eksikti zaten , sistemden baksınlar hangi devirde yaşıyoruz yaaa

37
10
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Aşı kartı da HES kodu gibi Hayat Eve Sığar uygulamasında açılıyor. Yani öyle ekstradan bir kart falan taşımayacaksın. Sen olayı yanlış anlamışsın.

yanıt6
yanıt4
metheone :

Aşı olmak istemeyenlerin şu an Suriyeli, Afganlı mültecilerden daha az sosyal hakkı var.

36
9
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

Sormak isterim, asi olan 1000 kişiden kaç kişi felç v ölüm yol açtı.sanki nüfus eksitme yardımcı eden var.virus ilave olunca.

31
12
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Çok iyi olur. Aşılıdan aşılı olana zor bulaşıyor. Aşılı olmayanlar tüm insanlara kolayca bulaştırıyor. Toplum sağlığı açısından ve insan sağlığı açısından artık gerekli olan bir karardır. Aşı olmayanlar komplo teorileri üreterek yok efendim aşıda çip varmış. Yok efendim kısırlık yapıyormuş, kalp krizi yapıyormuş. Bunlara inanmayın birazcık baş ağrısı ve kol ağrısı o kadar başka yan etkisi yok.

6
22
yanıtYanıtla
Problem İNSAN:

E tabii, alnımıza barkod yapıştıramadıkları için aşı kartı zorunluluğu getireceklermiş. AAy kıyamam, nasıl da sağlığımızı düşünüyorlar :))) Çılgınca satılan gazlı içecekler, koruyucu maddeler, gdo lu tohumlar, asbestli malzemelerin hunharca kullanılmasına ses çıkarmayanlar bizim sağlığımızı düşünüyormuş. ilgiyle izliyorum :))))

22
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title