Haberler

Antalya'da Korna Çalan Kamyoneti Duymayan İşitme Engelli Kadını Dövüp, Kolunu Kırdılar

Güncelleme:

Antalya'da, korna çalan kamyoneti geç fark eden işitme engelli kadın sürücünün saldırısına uğradı. Sürücü, kadının kolunu kırdıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Antalya'da, kendisine korna çalan kamyoneti geç fark eden işitme engelli Yüksel Güzel sürücünün saldırısına uğradı. Sürücü, kadının kolunu kırdıktan sonra olay yerinden kaçtı.

İŞİTME ENGELLİ KADINA SALDIRDILAR

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki olay, dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kendisini ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için akşam saatlerinde sokağa çıkan işitme engelli Yüksel Güzel, dönüşte Çarşamba Pazarı'na uğradı. Güzel, alışveriş yaptıktan sonra pazardan ayrıldı. Çıkışta, hareket halindeki kamyonetin sürücüsü korna çalarak Yüksel Güzel'i yolun kenarına çekilmesi için uyardı. Kornayı duyamayan işitme engelli Güzel, kamyonetin geldiğini geç fark etti. Bu sırada aracı durdurup inen sürücü, Yüksel Güzel'e küfredip saldırarak sol kolunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Güzel, tedavisinin ardından polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

"İNSANLIK DIŞI BİR OLAY"

Diğer rahatsızlıklarıyla birlikte yüzde 61 oranında engelli olduğunu söyleyen Yüksel Güzel, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Güzel, arkadaşını uğurladıktan sonra pazara gittiğini belirterek, "Pazardan 2 kilo ıspanak alıp çıktım. Pazar yerinden çıkan bir kamyonetin sürücüsü korna çalarak kenara çekilmemi istemiş. İşitme engelim yüzünden aracı geç fark ettim. Daha sonra bu kişi araçtan inerek yanıma geldi ve küfür etti" dedi.

''SÜR ARABAYI ÜSTÜNE''

Kendisinin "Ne oluyor?" diye karşılık verdiğini belirten Yüksel Güzel, sürücünün "Senin kolunu kırarım" dediğini, ardından büktüğü sol kolunu kırdığını söyledi. Güzel, "Arabanın üstüme geldiğini gördüm, çekil demiş ama kulağım az duyduğu için duymadım. Çok insan vardı ama önce kimse müdahale etmedi. Ağza alınmayacak küfürler etti. Yanındaki kişi de 'Sür arabayı üstüne' diye bağırıyordu" diye konuştu.

''CANİCE DAVRANDILAR''

Yüksel Güzel, olay yerine gelen ambulansla hastaneye gittiğini ve polise şikayette bulunduğunu anlattı. Güzel, "Çok kötü durumdayım. Bu kişileri tanımıyorum, nasıl böyle canice davranabiliyor anlamıyorum. Bunlar şehir eşkıyası, bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar. Kadına el kalkar mı, eşim beni bu hale getirseydi boşanma davası açardım. Bu kişilerin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

sade vatandaş:

yazık yahu sabrımız kalmamış hep agresif öfkeliyiz cezalarımız caydırıcı değil ne yazık ki

16
0
yanıtYanıtla
FUAT:

YAZIK GÜNAH KADINA YA, ADİ İNSANLAR UMARIM YAKALANIR VE BEDELİNİ ÖDERLER

11
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

ÇOK ETKİLİ VE DETAYLI İLAÇLAMA YAPMAK ŞART BU MEMLEKETTE BU ZARARLI HAŞERELERDEN HER YERDE VAR VE DURMADAN ÜRÜYORLAR.

9
1
yanıtYanıtla
ERDİNÇ:

korkak pısırık mıymıntı uyuz vatandaşlar bir kadın dövülürken baktınızmı fareler sizin ta . . . .

9
1
yanıtYanıtla
vanlı:

antalyada askerlik yaptım. bir arabaya yol verdim diye araç komutanım aracı sağa çektirdikten sonra 3 yumruk attı bana. yoldan geçen antalyalılarda bakıyorsu öküz gibi. antalya insanı sıcaktan bu hale gelmişler. insan kalmamış. bu kadını bu hale getirenin ALLAH belasını versin

7
0
yanıtYanıtla
VATAN-53:

bu kamyonetçi denen kansız holigan bulunup kamyonetin arkasına bağlanıp Antalya sokaklarında gezdirilmeli. cuma akşamı dileğimdir. tez vakitte daha beterini görür inşallah. bu zibidi densizlerle bu havayı solumak çok zor.

7
0
yanıtYanıtla
ADAM:

BUNLARDA KENDİLERİNE ADAM DİYORLAR TUHAF YARATIKLAR ORDA OLSAM MÜDAHALE EDERDİM

6
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

olaydan Ürdün hükümeti sorumludur.

3
3
yanıtYanıtla
vatansever:

Ülkede adalet falan kalmamış . Almış başını gidiyor.

5
0
yanıtYanıtla
Tamam tamam:

Allahım sessiz kullarının sesidir öteki tarafta...Anlamıyorum ya ölecez ve orda bizi bekleyen bir dehşet var...korku filmlerini izlerken altına ederken orayı küçümsüyor olduk ...Allahım şahit ol ben korkuyorum senden seviyorum ama çok korkuyorum ne olur beni ve ailemi affet

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title