Haberler
Güncelleme:

Korkutan koronavirüs tablosu! Türkiye'deki vaka sayısı İtalya ve İspanya'dan hızlı artıyor

Ülkemizde 2 bin 433 kişiyle enfekte olan ve 59 can alan ölümcül koronavirüsteki vaka sayısı en çok ölümün yaşandığı iki ülke olan İtalya ve İspanya'dan daha hızlı artış gösteriyor. Bu durum kamuoyunda korku ve paniğe sebep olurken; uzmanlar, Türkiye'nin İtalya ve İspanya'dan daha kötü duruma gelmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

VAKA:

VAKA SAYISININ ARTIŞ GÖSTERMESİ; YAPILAN TESTLERİN ÇOKLUĞUNDANDIR. TEST YAPMAZSAN VAKAYI DA TESBİT EDEMEZSİN DOLAYISIYLA VAKA AZ OLMUŞ GİBİ OLUR. O ÜLKELERDE TEST YAPILMA ORANININ OLDUKÇA DÜŞÜK OLDUĞUNU UYNUTMAYALIM. BİZ ONU BUNU BIRAKALIM TEDBİRLERİMİZİ ALALIM. TAKDİR ALLAHDAN. RABBİM, İNSANLIĞI BU İLLETTEN EN KISA SÜREDE KURTARSIN.

46
7
yanıtYanıtla
FAKİR:

BAŞKANIM BENİ AYLIK 3000 TL YE MAAŞA BAĞLA. SÖZ SANA 3 AY KIMILDAMADAN YATACAĞIM

39
8
yanıtYanıtla
Reis:

Sana vereceğime 3 suriyeliye veririm 3 oy alırım

yanıt29
yanıt12
Çalışan:

Bende istiyorum evde kalmayı, bende istemiyorum hasta olup aileme ve cevreme bulaştırmayı ama bir çalışan olarak mecburuz işe gitmeye, hem otobus hem metro kullanıyorum gunde 4 sefer bınıyorum korkuyorum ama elımden bısey gelmıyor ısımıde kaybetmek ıstemıyorum. Bir çozumu bulunmazsa daha cok yayılacak hıc degılse cıkma yasagı kalabalık sehırlere gelsın bari.

30
1
yanıtYanıtla
doğrucu dayı:

rakamlar bazen aldatabilir, bu bizim daha şeffaf olduğumuzun kanıtı adamlar ya tespit edememiş yada açıklamamış

11
14
yanıtYanıtla
ASLI:

MAÇLARI DURDURMADA GEÇ KALDIK KAFELER AVM CAMİ GİBİ İNSANLARIN TOPLANDIĞI YERLERİ KAPATMAKTA GEÇ KALDIK ŞİMDİDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA GEÇ KALIYORUZ DERHAL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELMELİ YOKSA BİZİM HALK GEZMEYE DEVAM EDER.

23
2
yanıtYanıtla
Gözlem:

301 madenciyi bir günde kaybettik. . 3 gün ağladık. . 62 mehmetçiği 15 gün içinde şehit verdik. Bazıları hiç hissetmedi acılarını. . Şimdi bir CORONA belası çıktı, 15 günde 59 kayıp verdik. ( Yaşlı ve bağışıklık sistemleri zayıf olduğunu da söylediler ) KIYAMET KOPARTIYORLAR. . ! ''Azdan az, çoktan çok gider ''diyenleri bir hatırlamaya çalışın. . AĞLAMAYIN. . ÜZÜLMEYE DEĞMEZ. . ! Bireysel yaratıklar olduğumuz için, bırakın üzülmeyi, başkalarının başına gelen felaketler nedeniyle sevinen alçaklar var.

15
7
yanıtYanıtla
HAKİKİ KIRROO:

her kafadan bi ses çıkıyor. 1 ay öncede bizde görülmez diyolardı. şimdi italya olmayız. bi kesim bu kadar rahat diğer kesim en kötü senaryoda anlamış değilim

16
1
yanıtYanıtla
FATİH AĞLAMAZ:

ÖNLEMLER İÇİN GEÇ KALINDI

13
2
yanıtYanıtla
HELE HELE:

O ZAMAN NE YAPCEZ EV DE KAL TÜRKİYEMMM

11
4
yanıtYanıtla
Mucahid.:

Allahın yasakladığı her şeye helal de.sonra nerden geldi bu musubet de.içki haram içki fabrikası açıldı.faiz haram faiz alındı.fuhuş haram genel evler işletiliyor.kumar haram milli kumar siteleri var.iddaa,milli piyango v.s.eş cinsellik haram erkek erkeğe izin verilidi evlilik..lut kavminin helak olma sebebi..

6
7
yanıtYanıtla
Biyolog:

Haklısınız. Ancak yarasa Çin''de yaygın olarak tüketilen bir gıda değildir! Bu bir SAVAŞ! Şu anda dünyadaki tüm insanlar bir deneyin deneği! Elde edilecek verileri geleceği tasarlamakta kullanmayı planlıyorlar. Tabi kendi zihinlerindeki geleceği! Allah (C. C) fırsat vermesin. Müslümanların çok çalışması, bilime ve bilim insanlarına değer vermesi, biyolojik silahların etkilerinin önlenebilmesi konusunda ciddi çalışmalar yapılması ve Allah''ın (C. C) dinine yardım etmeyi hedeflemesi gerekiyor.

yanıt2
yanıt1
ilknur:

uzmanlar neyin kafasında

7
3
yanıtYanıtla
abdulkadir:

bunun ilacıısumaktır suyla karştırıp için

2
8
yanıtYanıtla
SAVCI:

NE ALAKA YA

yanıt0
yanıt0
Elus:

Kesinlikle sokağa çıkma yasağı olmalı her yer insan kayniyo yoksa bunun önüne geçilemez bence

6
0
yanıtYanıtla
selimli:

birde izmirdeki basi boslulugu yazsaniz orda corona kimsenin umrunda degil.

3
3
yanıtYanıtla
Abdulrezzak Fena:

italya ispan kim oluyor türkiye geliyor çekilin yoldan. . . .

1
2
yanıtYanıtla
Mutat:

Bu veriler yanlış insanları yanlış yonlendirmeyin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title