Haberler

Korkunç Gerçek Yayında Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kızının Ölüm Haberini Canlı Yayında Aldı.

İtalya'nın güneyinde Taranto kentinde yaklaşık 1.5 ay önce sırra kadem basan 15 yaşındaki Sarah'ın hikayesi tam bir dramla sonuçlandı. Dün akşam saatlerinde kızının bulunması için çaba gösteren annesi Concetta Serrano, RAİ 3 televizyonunda "Chi ha visto?" programında yapılan görüntülü canlı bağlantı sırasında acı haberi aldı. Genç kızın eniştesi tarafından öldürülüp tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Çizmenin topuğunda bulunan Taranto kentine bağlı Avetrana kasabasında 26 Ağustos gününden itibaren haber alınamayan 15 yaşındaki Sarah Scazzi'nin bulunması için ailesi tüm güvenlik güçlerini seferber etti. Bir süre sonra ortaya atılan, "evdev kaçmıştır" iddialarına karşı da Sarah'ın annesi Concetta Serrano kızını, "Hayır benim kızım öyle şey yapmaz. Tek endişem sağ olmaması" şeklinde savundu. Annenin haklılığı ise acı bir şekilde ortaya çıktı.

Anne, Concetta Serrano'nun RAİ 3 televizyonuna görüntülü canlı bağlantıyla katıldığı bir sırada, sunucu tarafından Sarah'ın teyzesinin kocası Michele Misseri tarafından öldürüldüğünün tespit edildiğine dair bir haberin ANSA Haber Ajansı'nda yayınlandığı açıklandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran anne Concetta Serrano kızkardeşi Cosima Serrano'yu cep telefonuyla aradı. Ancak Cosima Serrano da eşinin sorguya çekildiğini ama gelişmeler konusunda bir fikri olmadığını söyledi. Programda sık sık haber metni ekrana getirilip, bilginin resmi makamlarca henüz onaylanmadığı belirtildi.

Ancak bir kaç dakika sonra Sarah'ın eniştesi Michele Misseri'nin tutuklandığı öğrenildi. Anne Concetta Serrano neye uğradığını şaşırdı ve yayındakilerle birlikte emniyet merkezine gitmesi için canlı bağlantıya son verildi. Bir süre sonra ise acı haber yetkililerce de onaylandı. Alınan bilgiye göre enişte Michele Misseri, 29 Ağustos günü, evlerinin yakınındaki bir araziyi temizlerken Sarah'ın cep telefonunu bulduğunu iddia ederek, sim kartı ve bataryası olmayan cep telefonunu polise teslim etti.

KIZININ KONUŞMASI ELE VERDİ

Misseri'nin açıklamalarından şüphelenen polis, Misseri ve ailesinin telefonlarını dinlemeye aldı. Önceki gün, Sarah'ın teyzesi Cosima Serrano ve Michele Misseri'nin kızı Sabrina Misseri'nin annesi ile yaptığı bir telefon konuşmasında ağlayarak, "Biliyorum, babam yaptı" ifadesini kullanması üzerine polis harekete geçti. Baba Michele, anne Cosima ve abla Valentina'yı gözaltına alan emniyet güçleri, anne-kızı ifadelerini aldıktan sonra eve gönderirken, baba Michele uzun süre gözaltında kaldı. Bir süre sonra da suçunu itiraf etti.

CESEDE TECAVÜZ ETTİ

Misseri'nin ifadesine göre, 54 yaşındaki adam kimsenin olmadığı bir sırada evlerine gelen Sarah'la seks yapmak istedi ancak genç kız bunu kabul etmedi. Bunun üzerine Sarah'ı evinin garajına götüren Misseri, burada iple boğarak öldürdü. Ardından da talihsiz kıza tecavüz etti. Daha sonra genç kızın çıplak cesedini evin yakınındaki bir arazideki kurumuş bir su kuyusuna atan Misseri, ceset tamamen kaybolana kadar kuyuyu taşlarla doldurdu. Misseri, ailesinin çırpınışları sırasında televizyon ekranlarından da timsah gözyaşlarını esirgemedi. Genç kızın cesası Misseri'nin ifadesi doğrultusunda bulundu ve otopsi ve DNA testi yapılmak üzere adli tıbba götürüldü.

KIZKARDEŞİM VE YEĞENİM BİLİYORDU

Haberi canlı yayın sırasında alan ve adeta taş kesilen anne Concetta Serrano'nun ilk açıklaması, "Kızkardeşim ve büyük yeğenim Valentina durumu biliyordu" şeklinde konuştu. Anne-kız olaydan haberdar olmadıklarını açıklarken, ailenin küçük kızı ve Sarah'ın en yakın arkadaşı Sabrina ise, "Babam yaptıklarının cezasını ödemeli" demekle yetindi.

Eda Berkbayrak - MİLANO / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title