Haberler

"Korku İmparatorluğuna Türkiye'yi Teslim Etmeyiz"

Bursa'da Partisinin Adaylarını Tanıtan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Türkiye'nin Korku İmparatorluğuna Teslim Edilmesine Karşı Her Zaman Mücadele Edeceğiz" Diye Konuştu.

Bursa’da partisinin adaylarını tanıtan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Türkiye’nin korku imparatorluğuna teslim edilmesine karşı her zaman mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Baykal, dün Fethiye Kültür Merkezi’nde CHP’nin başkan adaylarının tanıtımına katıldı. Baykal, yerel seçimleri hatırlatarak, şunları söyledi: "Türkiye’nin temel gündemi açıktır. Bu gerçek gündemi yapay bir takım saptırmalara teslim edilmemesi için en büyük duyarlılığı göstermek görevi bizim omuzlarımızdadır. Türkiye’nin gündeminin saptırılmasına, Türkiye’nin korku imparatorluğuna teslim edilmesine, Türkiye’deki dürüst, namuslu, aydın düşünceli, cumhuriyetçi insanların baskı altına alınmasına, bu memleketin ahlaklı evlatlarının asılsız suçlamalarla mağdur edilmesine karşı her zaman mücadele edeceğiz. "

Baykal daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Senal Kaleli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cem Hatunoğlu ile Yalova Belediye Başkan Adayı Ertan Şener, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan, Uşak Belediye Başkan Adayı Talat Arca, Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Dülger ile Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ı tanıttı.

Aşure dağıttı

CHP lideri Baykal, Muharrem orucunun sona ermesi nedeniyle dün genel merkezde aşure dağıttı. Dağıtımdan önce bir Alevi dedesi dua okudu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title