Haberler

Körfez, Avrupalı Gençlerle Renklendi

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl Karamürsel'de yapılan Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasının ikinci gün yarışlarında Fransız ve Alman Yüzücüler madalyaları topladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İzmit Körfezi'nin Karamürsel sahilinde cuma günü başlayan Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonasının ikinci gün yarışları da yapıldı. Spor otoriteleri tarafından Dünyadaki spor organizasyonların en önemlileri arasında gösterilen Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası'nın ilk gün olduğu gibi ikinci günde oldukça çekişmeli geçti. 7 bin 500 metrelik parkurda ilk gün yarışlarında erkeklerde Alman, bayanlarda ise Rus yüzücüler madalyaları toplarken ikinci gün yarışlarında Erkeklerde Fransa, bayanlarda ise Almanya madalyaları topladı.

İKİNCİ GÜN KUPALARI ALMAN VE FRANSZLAR KAZANDI

İlk olarak Açık su yarışlarına başlayan erkek yüzücüler yaklaşık 1 saat suda mücadele verdi.Erkeklerde n1.01.42 derecesiyle Fransa'dan Marc Antone Oliver birinci olurken,ikinci Büyük Britanya'dan 1.02.00 süresiyle bitişi tamamlayan Bradley Lynch oldu. Erkeklerde yine Fransa'dan David Auruby 1.02.03 süresiyle üçüncü oldu. Bayanlarda Almanya'dan Lena Sophie Bermel 1.04.10'luk derecesiyle İtalyan rakibi Guilia Gabberialleshi 1 saniyelik farkla geçerek birinci oldu. Kıyasıya geçen mücadele son ana kadar sürerken bitiş çizgisine son anda dokunan Alman sporcu altın madalyanın sahibi oldu.Bayanlarda yine Alman sporcu Patrica Lucia Varternberg 1.04.17 saniye ile üçüncü oldu.

İKİNCİ GÜN 54 SPORCU YARIŞTI

İlk gün 59,ikinci gün toplam 54 sporcunun mücadele ettiği yarışmalarda derece alan yarışmacılara kupalarını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, LEN Üyesi İvan Varvodiç, Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Teknik Komite Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli Yüzme İl Temsilcisi Engin Kater ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Kesen verdi.

YARIŞAMAYA KATILAN ÜLKELER

Yarışmalara Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İspanya, İrlanda, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Macaristan, Portekiz, Rusya, Slovenya, Ukrayna ve Yunanistan'dan 117 yüzücü katılıyor.

YARIŞMANIN MASKOTU KAMBUR BALİNA

Yarışmasının son gününde (15 Temmuz Pazar günü) 3 bin metre takım yarışları yer alıyor. Dev organizasyonun bu yılki maskotu uzunluğu 14,6–15,2 metre ve ağırlığı da 31–41 ton aralığında olan Kambur Balina olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Fransa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title