Haberler

Koreli Turist Kaza Yaptı

-koreli Turist Kırmızı Işıkta Duran Taksilere Çarptı. Takside Bulunan Yolcu, Boynundan ve Sırtından Yaralandı. Yaralı Yolcu Cadde Ortasında Uzun Süre Ambulans Beklerken, Olay Yerine Gelen Baba Göz Yaşlarına Hakim Olamadı.

-Koreli turist kırmızı ışıkta duran taksilere çarptı. Takside bulunan yolcu, boynundan ve sırtından yaralandı. Yaralı yolcu cadde ortasında uzun süre ambulans beklerken, olay yerine gelen baba göz yaşlarına hakim olamadı.

Şişli Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Harbiye'deki trafik ışıklarında bekleyen Hakan Atay' ın kullandığı 34 TCL 25 plakalı ticari taksiye Koreli turistin kullandığı 34 Y 4986 plakalı mersedes marka araç arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, ticari taksi de önünde duran başka bir ticari taksiye çarptı. Zincirleme kazada ortadaki aracın arka koltuğunda oturan yolcu Kurthan Atmaca boynundan ver sırtından yaralandı. Taksi şoförünün yardımıyla araçtan çıkarılan yolcu Atmaca, cadde ortasına yatırılarak uzun süre ambulans bekledi. Ambulansın gelmesini bekleyen Atmaca telefonla yakınlarına kaza geçirdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Bu sırada isminin Heung Kook Park olduğu öğrenilen Koreli turist ise kaza yaptığı aracın fotoğrafını çekmekle meşgul oldu. Yaralı Atmaca'ya olay yerine yarım saat sonra gelen ambulansta bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Haberi alarak olay yerine gelen baba Kurtbey Atmaca ise yerde yatan oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Yaralı yolcu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken taksi sürücüsü Hakan Atay: ?Kırmızı ışıkta bekliyorduk. Arkadan süratle gelen araç bize çarptı bende önümde bekleyen ticari taksiye çarptım. Arabamda bulunan yolcum yaralandı" dedi. Kazayla kısa süre trafiğe kapanan cumhuriyet caddesi, araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açılırken, Türk'çe bilmediğini ifade eden Koreli turist, Türkiye'de turist olarak bulunduğunu, otomobilin de bir arkadaşına ait olduğunu söyledi. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title