Haberler

Koreli Öğrenci Bartın'a Hayran Kaldı

Güney Kore'den Türkiye'ye Gelen Üniversite Öğrencisi Sujin Kim (21) Bartın ve İlçelerine Hayran Kaldı. Sujin, Simit Arabası ile Simit Satarken, Sempatisi ile Herkesin Beğenisi Kazandı.

Güney Kore'den Türkiye'ye gelen üniversite öğrencisi Sujin Kim (21) Bartın ve ilçelerine hayran kaldı. Sujin, simit arabası ile simit satarken, sempatisi ile herkesin beğenisi kazandı.

Çin'de üniversite okuyan Güney Koreli Sujin Kim (21) tatil amaçlı Türkiye'ye geldi. Arkadaşları ile birlikte tatile gelen Sujin Kim, Bartın'a gelerek tarihi ve turistlik mekanları gezdi. Amasra ve İnkum'u çok beğendiğini söyleyen Kim,"Türkler misafirperver ve sıcak kanlı. Dünya Kupası maçlarında Türk seyircilerini görmüştük. Türklere yabancı değiliz. Daha önceki yıllarda bir çok arkadaşım Türkiye'ye geldi. Bize Türkiye'nin güzel olduğunu ve mutlaka gitmemizi söylediler. Arkadaşlarımız gerçekten çok haklıymış. Biz de Türkiye'yi çok beğendik. Denizi ve turistlik yerleri ile dünyanın ender güzelliklerine sahip bir yer. Ben de geriye döndüğümde tüm arkadaşlarıma buraları anlatacağım. Çektiğim resimleri onlara göstereceğim. Fırsat bulursam da yine geleceğim "dedi.

Bartın'da simitçilik yapan Yüksel Kocaer'den simit alan Sujin Kim, simit bisikletine binerek Türkçe,"Sıcak simit. Alan var mı?" diye seslendi. Güney Koreli turisti gören Bartınlılar, Sujin'in sempatik hareketleri karşısında ilgisiz kalmadı. Bartınlılar misafirperverliklerini Güney Koreli turiste gösterdi.

(MAO-İÇ)

28.07.2007 15:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title